Rodos, K. Middleton ir vėl sugrįš į savo kiautą, skelbia pagesix.com. Šaltinis portalui pranešė, kad po pasirodymo Vimbldono turnyre praėjusį savaitgalį, likusią vasaros dalį Velso princesė nebedalyvaus jokiuose viešuose renginiuose. Pasak informatoriaus, Vimbldonas, kuris buvo jos antroji viešojo pasirodymo 2024 m. vieta, buvo paskutinis jos įsipareigojimas šį sezoną.

Robertas Jobsonas ketvirtadienį žurnalui „People“ sakė, kad Kate anksčiau gyveno pagal gana griežtą grafiką, bet dabar ji esą gyvena savo gyvenimą, o „kalendorius ateina vėliau“.

„Ji sugrįš, bet kai turi tokią patirtį – ji pakeičia tavo požiūrį ir dalykų tvarką“, – pridūrė jis.

Kate Middleton

Kovo mėnesį paskelbusi apie vėžio diagnozę, K. Middleton ilgą laiką vengė viešumos, kad galėtų susitelkti į gydymą ir sveikimą. Tačiau birželio viduryje 42-ejų metų moteris viešame laiške rašė, kad ji „daro didelę pažangą“, nors ir atliekant chemoterapiją būna „gerų ir blogų dienų“.

Jau sekančią dieną ji, kartu su savo vyru princu Williamu ir trimis vaikais, dalyvavo „Trooping the Colour“ parade. Visas dėmesys tą dieną krypo būtent į K. Middleton pusę, o ji aplinkiniams dovanojo šypsenas.

Kate Middleton

Liepos 14 d. K. Middleton su dukra taip pat šypsojosi tądien vykusiame vyrų teniso čempionate. Ji atrodė puikiai nusiteikusi, nes prieš vyrų vienetų varžybų finalą mojavo susirinkusiems, stovėjo minioje ir džiūgavo.

Trijų vaikų mama pribloškė vilkėdama alyvinę Safiyaa London Cecilia suknelę, o mažoji Charlotte vilkėjo tamsiai mėlynai baltą taškuotą suknelę ir baltus baleto batelius.

K. Middleton turnyro stebėjimui pasirinko violetinės spalvos suknelę, norėdama pagerbti visos Anglijos lauko teniso ir kroketo klubą All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC), kurio globėja yra ji pati.

Kate Middleton

AELTC atspalviai yra „Vimbldono violetinė“ ir tamsiai žalios spalvos atspalvys, vadinamas „Vimbldono žalia“.Speciali princesės peteliškė taip pat buvo klubo spalvų.