Kaip informuoja portalas „People“, aktorė siekė kuo greičiau nutraukti santykius su buvusiu vyru ir liepos 12 d. pasirašė skyrybų dokumentus.

Bet Kurtas Isvarienko parašą padėjo liepos 13-ąją, todėl būtent ši diena yra laikoma oficialia poros skyrybų data. Tą dieną buvę sutuoktiniai sudarė raštišką sutartį dėl turto ir teisių tuoktis, taip pat alimentų. Dokumentų originalai buvo užregistruoti teisme. Tą pačią dieną aktorė mirė.

Anksčiau Sh. Doherty tvirtino, kad K. Isvarienko nesutinka skirtis ir laukia, kol ji mirs, kad nereikėtų mokėti gana didelių alimentų.

Kiek yra žinoma, pora 14 metų pragyveno teisėtoje santuokoje ir išsiskyrė, paaiškėjus, kad K. Isvarienko yra neištikimas. Apie vyro išdavystę aktorė sužinojo sudėtingos operacijos išvakarėse. Esą ji taip ir neatleido jam už neištikimybę.

Po kurio laiko paaiškėjo, kad K. Isvarienko nesivaržydamas švaisto šeimos biudžetą, bet atsisako mokėti už žmonos gydymą, nes jis, anot K. Isvarienko, pernelyg brangiai atsieina.

Belieka priminti, kad Sh. Doherty mirė būdama 53-ejų. Neseniai internete buvo paviešinta paskutinė įžymybės nuotrauka, likus visai nedaug iki jos mirties. Apie tai skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją