Šeštadienį buvusi „Spice Girls“ narė, verslininkė V. Beckham socialiniame tinkle Instagram pasidalijo prisiminimų nuotraukomis, kuriose ji ir buvęs futbolininkas meiliai leidžia laiką Italijos pakrantėje. V. Beckham prisiminimai apie 1997 m. vasaros išvyką į Europą su vyru D. Beckhamu sulaukė daugybės internautų reakcijų.

„Portofino 1997 m. buvo labai, labai romantiška kelionė. Prisimenu, kaip jaudinausi, kad pirmą kartą ten buvau su Davidu. Mūsų abiejų buvimo kartu intensyvumas tas 48 valandas tikrai buvo nuostabus... Bučiniai @DavidBeckham“, – rašė Victoria.

Atrodo, kad ši kelionė V. Beckham atmintyje išties paliko meilės dėmę, nes tai ją įkvėpė sukurti „Portofino’97“ parfumuotą vandenį savo prekės ženklui „Victoria Beckham Beauty“. Jos interneto svetainėje kvapas apibūdinamas kaip provokuojantis naują įsimylėjimą, slaptą pabėgimą bei gundantis troškimą, skelbia portalas pagesix.com.

Dalis komentatorių socialiniuose tinkluose atviravo, kad V. Beckham paviešintos atostogų akimirkos juos netgi sugundė kvepalus įsigyti.

Nors 50-metė Victoria apie savo kelionę su 49 metų Davidu papasakojo minimaliai, gerbėjai negalėjo nepamanyti, kad jos įrašas ir kvepalų įkvėpimas yra romantiški. Tiesa, kai kuriems komentatoriams šis V. Beckham įrašas pasirodė „nepatogus“ ar net privertė pasijausti nejaukiai, o kiti išsakė norą tokių akimirkų pamatyti dar daugiau.

„Šis užrašas man nepatogus“, – parašė vienas asmuo socialiniame tinkle X.

„Nepatogu ar pavydu?“ – replikavo kitas gerbėjas.

„Nesiruošiu meluoti, aš tiesiog pavydžiu“, – rašė dar vienas komentatorius.

Victoria ir Davidas Beckhamai

Tuo tarpu kai kurie gerbėjai tiesiog žavėjosi stipria poros meile, kuri trunka jau daugiau negu 25-erius metus.

„Man labai patogu ir, tiesą sakant, norėčiau, kad ji papasakotų mums daugiau“, – rašė vienas jų.

„Aš taip noriu jų meilės. Jie tarsi vis dar apsėsti vienas kito“, – gražių žodžių negailėjo kitas.

Victoria yra laikoma kone pačia didžiausia ir ištikimiausia savo vyro gerbėja, o apie Davidą ir jo pasiekimus neretai viešai atsiliepia socialiniuose tinkluose. Dešimtmečius vienas kito besilaikantis duetas ir toliau laikosi vieningo fronto. Popmuzikos žvaigždė ir sportininkas, kurie kartu yra nuo 1997 metų, turi keturis bendrus vaikus: 25 metų Brooklyną, 21 metų Romeo, 19 metų Cruzą ir 12 metų Harper.