Payne’as išgarsėjo visame pasaulyje, kai 2010 m. TV šou „X Faktorius“ kartu su Harry Stylesu, Louisu Tomlinsonu, Niallu Horanu ir Zaynu Maliku sukūrė labai mylimą vaikinų grupę.

Pasak Buenos Airių policijos, pareigūnai iš pradžių reagavo į pranešimus apie „agresyvų vyrą, kuris galėjo būti apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio“.

Liamas Payne’as – nuotraukų galerijoje:

Kai jie atvyko į viešbutį, pareigūnams buvo pranešta, kad vidiniame kieme pasigirdo stiprus garsas. Netrukus po to jie ten aptiko kūną. Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Panašu, kad L. Payne’as paskelbė „Snapchat“ likus kelioms valandoms iki incidento, sakydamas: „Čia, Argentinoje, nuostabi diena“.

Žuvo Liamas Payne'as

Pasklidus žiniai apie jo mirtį, gerbėjai pradėjo rinktis prie Buenos Airių viešbučio, kuriame įvyko nelaimė, todėl policija atitvėrė įėjimą. Kai kurie jo atminimui uždegė žvakutes.

Gerbėjai užplūdo žūties vietą:

Gerbėjai taip pat atkreipė dėmesį, kad garsenybė prieš pat savo mirtį buvo itin aktyvus socialiniuose tinkluose, o dabar paskutinės jo nuotraukos kelia ir nerimą, ir nemažai klausimų.

Daugiau apie paskutinius L. Payne’o įrašus socialinėje medijoje skaitykite kitame straipsnyje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)