Savo mintimis apie jį ypatingai pradžiuginusį sūnaus gestą D. Bunkus gimtadienio dieną prabilo Instagrame. Vyras pasidalijo nuotrupomis iš pokalbio, kurį dar gimtadienio išvakarėse apturėjo su trylikamečiu Kristupu.

„Tėtukai, ryt tavo gimtadienis. Aš čia turiu biškį pinigėlių susitaupęs, tai noriu tave pakviesti tavo gimtadienio proga į tą skanų restoraną, kur mes su tavimi einam. Čia už tai, kad tu visą gyvenimą taip manimi rūpiniesi...“, – sūnaus išsakytais žodžiais dalijosi Danielius.

Rodos, tokie sūnaus ketinimai iš tiesų suvirpino D. Bunkaus širdį. Apie tai, kokias emocijas jam sukėlė šie Kristupo žodžiai, byloja jo viešai išsakytos jautrios mintys.

„Ačiū tau, brangus mano Sūnau. Žinoti, kokiu teisingu žmogumi augi, man yra pati geriausia dovana!!!“, – į sūnų kreipėsi D. Bunkus.

Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu

Danieliaus ir jo sūnaus ryšys atrodo tikrai stiprus. Dar rugpjūtį, minint Kristupo 13-ąjį gimtadienį, D. Bunkus savo meilę jam išreiškė pasidalindamas itin jautriu įrašu, kone ištirpdžiusiu internautų širdis.

„Su gimtadieniu, mano brangiausias sūnau!!! Sunku patikėti, kad jau 13 metų kartu kolekcionuojam nuostabiausias gyvenimo akimirkas, gyvenimo iššūkius ir patirtis, kelionių nuotykius, skaičiuojam nubrozdintus kelius ir alkūnes, kartu džiaugiamės mažais ir dideliais nepakartojamais dalykais, ir kartais drauge liūdime.

Sunku patikėti, kad taip greitai prabėgo tavo vaikystė ir tu jau tapai mažu išdykusiu paaugliuku, vis drąsiau reiškiančiu savo nuomonę ir vis labiau savimi pasitikinčiu bei vis drąsiau tyrinėjančiu tą didžiulį, bet kol kas taip mažai dar pažįstamą pasaulį...

Sūnau, eik per gyvenimą drąsiai, net jei kada nesiseks, tai bus vertingiausios pamokos, nes jas išmokęs būsi tu pats. Vadovaukis širdimi, nes ji visada patyliukais žino, kuris kelias yra teisingas. Ir eidamas savo keliu visada rask laiko padėti tiems, kuriems iš tiesų to reikia. Su 13-uoju gimtadieniu, mano sūnau!!! Tavo tėtis“, – socialiniuose tinkluose tada rašė D. Bunkus, pasidalindamas ir akimirka, kai Kristupas buvo įamžintas dar visai mažas.

„Delfi“ primena, kad D. Bunkus augina du vaikus – sūnų Kristupą ir dukrelę Nicolę. Apie savo nepamatuojamą meilę jiems garsus verslininkas „Delfi“ yra pasakojęs anksčiau. Tada vyras teigė, kad šiame gyvenime jis viską daro tik dėl jų gerovės.

„Vaikai gyvenime yra patys svarbiausi, viską, ką darau, tai dėl jų. Nei man reikia, kad į grabą guldytų su penkiais kostiumais, nei trijų kotletų pietums – žmogaus galimybės ir poreikiai yra riboti. Viskas, kas liks, liks vaikams. Svarbiausia juos išmokyti būti dorais, teisingais, užjaučiančiais, savimi pasitikinčiais žmonėmis, gerais kitiems. Per daug lepinti, per daug visko duoti ar per daug suvaržyti – viskas, kas nukrypsta nuo racionalaus vidurkio, yra nesąmonė. Vaikai turi augti meilėje, šilumoje, net jei tėvai negyvena kartu“, – kalbėjo D. Bunkus.

Danielius Bunkus