Trečiadienį N. Jagelavičienė socialiniuose tinkluose pasidalijo netikėta žinia – moteris savo mylimos dukros atminimą įamžino sukurdama jos garsiąją frazę primenančiu sakiniu išpuoštus džemperius ir jau dabar Agnės gerbėjams pranešė, kaip ir kada juos įsigyti galės jie patys.

„Kelias gali būti greitas... Kelias gali būti ilgas...

Bet kiekvienas kelias prasideda nuo pirmo žingsnio.

Ir kelią įveiks tik einantis... Judu toliau...“, – mintis savo įraše ėmė dėlioti N. Jagelavičienė.

Nijolė Jagelavičienė

„Agnės nebėra, bet ji mus stebi iš aukštai ir tikrai žinau, kad džiaugiasi, nes ir šiandien gyvena mūsų kalbose ir širdyse.

Jūsų taip laukti Džemperiai su topine fraze.

Aš ir Agnė labai norime ir tikime, kad juos vilkės visoje Lietuvoje ir už jos ribų.

Rudenį pasitikime kaip legendinė stiliaus Ikona“, – apie naująjį A. Jagelavičiūtės atminimo projektą užsiminė Nijolė.

Prie įrašo N. Jagelavičienė pridėjo ir dvi nuotraukas, kuriose ji pati pozuoja su A. Jagelavičiūtės inicialais bei apie legendinę jos citatą menančia fraze puoštu džemperiu. Šalia matyti ir Nijolės dukros, garsios stilistės A. Jagelavičiūtės nuotrauka.

Tokią žinią socialiniuose tinkluose Agnės gerbėjai sutiko su džiaugsmu. Visi jie dėkojo N. Jagelavičienei už pastangas ir tai, kad ji neleidžia, jog jos ikoniškoji dukra būtų užmiršta.

„Tobula idėja, šaunuolė mama“, – rašė viena jų.

„Ačiū! Būtinai pirksiu. Koks gražus!“, – pagyrų negailėjo kita komentatorė.

„Nijole, jūs neįsivaizduojate kaip Jumis Agnė didžiuojasi! Būtent taip ji per gyvenimą ėjo pati – per sunkumus, per puolimus, bet vistiek su stipria asmenybe ir žvilgsniu į priekį. Labai gerai žinau, ką reiškia eiti pirmyn, kai vienas asmuo tau visus pagalius į ratus kiša ką tik galima. Bet kaip jau esu Jums sakiusi – reikia tik laiko ir viskas susidėlios į savo vietas! Kaip ir jau dėliojasi, palengva, kantriai...“, – gražių žodžių N. Jagelavičienei negailėjo dar viena moteris.

Savo nuomone komentarų skiltyje pasidalijo ir geras Agnės bičiulis Saugirdas Vaitulionis. Žinomas vyras užsiminė, kad jis pats savąjį džemperį jau taip pat gavo dovanų.

Džempai yra wow. aukštos kokybės ir labai stiliovi. Visiškai Agnės vaibas. Vėliau mano storius pažiūrėkit, įkelsiu iš arčiau, nes jau gavau dovanų. Kviečiu visus palaikyti Agnės mamą, kurią nežmoniškai terorizuoja menkysta ir kuri pastoviai patiria baisinį psichologinį smurtą. Jūs neįsivaizduojate, ką jai tenka išgyventi“, – teigė Saugirdas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)