Netrukus I. Mackevičienė pradėjo kurti podcastą su Nerijumi Mačiuliu – aptarinėjo nekilnojamojo turto klausimus. Tuo tarpu Aistė ir Gelminė sukūrė dar vieną bendrą podcastą „Čia tik tarp mūsų“. Trijulė, garsių bičiulių – Manto Stonkaus, Rolando Mackevičiaus ir Manto Katlerio antrosios pusės, išsiskyrė ir nutarė kartu nebedirbti. Ėmė sklandyti kalbos esą merginos tarpusavyje neišvengė konflikto ir dėl to panoro nutraukti bendrus darbus.

Anksčiau šią temą laikiusios už uždarų durų, merginos pirmą kartą viešai papasakojo, kas iš tiesų nutiko. Antradienį Kauno „Akropolio“ lankytojai čia vykstančiuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ galėjo išgirsti istoriją iš Gelminės ir Aistės lūpų.

„Mūsų sprendimas buvo viską pasilaikyti sau, o visa tai virto kažkokia paslaptimi, pletkais. Tiesiog mes baigėme tą projektą bendru sutarimu, nes nesuvaibinome. Nenorėjome dirbti. Nepavyko tapti draugėmis, o to podkastui reikia – kad tu būtum draugas su žmogumi“, – pradėjo Gelminė.

„Mes nebuvome draugės prieš podkastą. Jie – trys draugai nuo senų laikų. Galvojome, kad logiška mums visoms trims kurti, nes esame jų antrosios pusės. Tačiau tikrai nebuvome draugės prieš tai. Mes su Gelmine prieš tai irgi nebuvome didelės draugės, tačiau susivaibinome, atradome viena kitą. O ten taip neįvyko. Tad atėjo laikas, kai jau nebegalėjome dirbti kartu. Nėra, kad būtų faina ir smagu“, – sakė Aistė Kabašinskaitė.

„Niekam nėra faina ir smagu“, – tęsė Gelminė.

„Daug laiko tai užima, daug daliniesi. Pasidarė visoms nefaina. Taip ir gavosi. Bendru sutarimu pabaigėme projektą. Ir tada nusprendėme, kad norime tęsti, bet jau kitaip. Kviesti svečius, kurti labiau komedijinį kontentą (turinį, red.). Taip ir gavosi. Negalime gi visos būti draugės, deja“, – kalbėjo Aistė.

„Ir kai pradėjome, gi nepasižadėjome prie altoriaus, kad čia visam gyvenimui“, – aiškino Gelminė.

„Bet mes dirbome profesionaliai ir daug kas nepastebėjo turbūt, kad ta draugystė tarp mūsų taip ir neužsimezgė“, – sakė Aistė.