Dėl kilusios situacijos „Delfi“ susisiekė su pačiu A. Kandeliu, kuris patikino, kad dabar jaučiasi kur kas geriau. Tačiau jis pasakojo, kad vos prieš kelias valandas jautė siaubingus skausmus.

Taip nutiko dėl visiškai netikėtų aplinkybių gaminant vaikams pietus.

„Norėjau nudžiuginti šeimą skaniais pietumis. Deja, viskas baigėsi ne taip, kaip tikėjausi. Visa bėda nutiko tuomet, kai supratau, kad sandariai neuždariau greitpuodžio. Viskas įvyko greitai ir netikėtai“, – apie dienos įvykius pasakojo šokėjas.

Visgi geranoriškas sumanymas baigėsi skaudžiais nudegimais, kai nukritus dangčiui ant D. Kandelio kūno pasipylė verdantis vanduo.

„Jis nuplikė dalį kūno. Bandymas šaldytis po lediniu dušu nepadėjo, jaučiau kaip netenku sąmonės“, – „Delfi“ sakė jis.

Andrius Kandelis

Šokėjas džiaugėsi, kad spėjo paskambinti širdies draugei Donaldai, kuri nieko negalvojusi metė visus darbus ir atskubėjo pas jį.

„Atvyko ir greitoji. Nuo šalčio kūno temperatūra siekė vos 32 laipsnius. Skausmai buvo nežmoniški. Šiuo metu būklė stabilizavosi, vaistai ir priežiūra daro savo“, – sakė D. Kandelis.

Vyras jaučia didžiulį dėkingumą medicinos darbuotojams už greitą atvykimą ir pagalbą. O labiausiai ir mylimajai, kuri sunkiausiu momentu išliko šalia.

„Ji be medikų paskirtų vaistų gydo ir savo humoru“, – nuoširdžiai apie Donaldą atsiliepė D. Kandelis.

„Delfi“ pasiteiravus, kaip šiuo metu jaučiasi, vyras patikino, kad geriau ir dabar jo būsena stebima Kauno klinikose.

„Kaip suprantu, laukia ilgas gydymas“, – mano jis.