Per bendrą darbą „Dinamikoje“ Gintautas ir Irma ne kartą buvo piršti, o dalis gerbėjų juos laikė vyrų ir žmona – judviejų ryšys scenoje atrodė toks natūralus, kad kitaip, rodos, ir būti negalėjo. Visgi muzikantų santykiai – artimi, bet platoniški.

Paklaustas, su kokiomis Irmos Jurgelevičiūtės savybėmis jam susidraugauti buvo sunkiausia, „Dinamikos“ narys neslepia, kad jų buvo nemažai.

„Pati Irma yra iššūkis. Nereikia net apie kalbėti apie vienokias ar kitokias jos savybes – ji pati yra iššūkis“, – šalia bekvatojant I. Jurgelevičiūtei kalbėjo G. Brokas.

Anot jo, Irma – kaip atvira knyga, o jos atvirumas ir yra didžiausia užduotis publikai.

„Ji dažnai pati save pateikia kaip iššūkį – imkit mane ir skaitykit! Čia jūsų problemos“, – kolegę apibūdino muzikantas.

Kaip sekdavosi bendrauti tada, kai prieš daugiau nei dvidešimt bene kiekvienas lietuvis žinojo „Dinamikos“ dainų žodžius, G. Brokas kalba neslėpdamas, kad su Irma niekada nebuvo lengva.

„Mes ir bandydavome ją suprasti, ir nekreipdavome dėmesio, kartais paanalizuodavome, kokia ji yra, o kokia galėtų būti“, – sakė grupės įkūrėjas.

Visgi kolegos prieidavo tos pačios išvados.

„Irma yra Irma ir viskas tuo pasakyta“, – trumpai drūtai kalbėjo Gintautas.

Labai daug laiko kartu praleisdavę muzikantai ginčydavosi, ne visada vienas kitą suprasdavo, tačiau mažiems nesutarimams niekada neleisdavo virsti rimtais konfliktais.

„Į sceną lipdavome tik su gera nuotaika, visada gerai nusiteikę. Jei prieš tai ir būdavome apsibarę, atliekant dainas viskas būdavo jau seniai pamiršta“, – sakė Irma ir Gintautas.

Trumpą reportažą iš „Dinamikos“ interviu galite žiūrėti paspaudę čia.