Situaciją U. Šilagalytė socialinėje erdvėje, įvykiu sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Koja tinsta, sakė, mėlynuos, žaliuos, bet lūžio nėra. Malšinsiu vaistais nuo skausmo ir šaldymais, aprišiu koją. Panašu, kad filmo žiūrėjimas sutrikdo sveikatą ir dabar bent 3 dienos bus labai nenaudingos”, – pažymėjo atlikėja.

Kiek vėliau Urtė papasakojo ir pačią istoriją, netikėtai nutikusią kino teatre „Forum Cinemas“.

„Vakar kino teatre „Forum Cinemas“, esančiame Savanorių pr., kino salėje nedegant įprastai degančioms įspėjamosioms lemputėms, o man nemokant matyti aklinoje tamsoje, išsisukau koją lipdama laipteliais. Vakar naktį grįžusi laikiau ledą. O šiandien nubudusi ir ir pabandžiusi pavaikščioti supratau, kad nepriminu kojos. Tad atsidūriau rentgene“, – pasakojo U. Šilagalytė.

Dainininkė pažymėjo, kad šiuo metu ji pradeda naują veiklą, kuri reikalauja papildomo laiko, tad netikėtas įvykis kino teatre jai itin nepalankus. Urtė pabrėžė, kad minėtas kino teatras žadėjo su ja dėl netikėto įvykio susisiekti – tai įvyko tik praėjus keturioms dienoms. Tiesa, atstovo skambutis merginą taip pat kiek suglumino, ji patikino, kad atsiprašymas skambėjo keistai. Nepaisant to, Urtė pokalbio metu išsiaiškino, kad šiuo metu šviesos minėtame kino teatre jau yra sutvarkytos.

Delfi komentaro dėl situacijos kreipėsi į kino teatrą „Forum Cinemas“, tačiau atsakymo kol kas nesulaukėme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)