Vaizdo medžiagoje matyti, kaip klientais apsimetanti vagišių porelė įeina į parduotuvę susikibę už rankų. M. Lipnius sako, kad tai – gudrus sprendimas, norint neatrodyti įtartinai.

Paskui bendrininkai nufilmuoti stovintys prie lentynų ir tarsi besirenkantys kvepalus. Netrukus vyriškis čiumpa keletą rūšių kvepalų ir įsikiša į kišenes. Apsidairęs, dar vieną buteliuką susikiša į kelnes prie tarpkojo.

Pora tikisi, kad pasidalinus vaizdo įrašu atsiras galinčių pagelbėti atpažįstant vagišius.

„Vakar Mindaugas skambina, sako: „Tik atvažiuoju į Vilnių ir prasideda bajeriai“. Nors čia nelabai bajeriai. Į Vilniaus g. esančią „Simitri“ parduotuvę atėjo vyras su moterimi, bendrininkai. Vyras pavogė trejus kvepalus. Du iš jų įsidėjo į kišenes, o trečią – į kiaušius. Aš vakar kolektyvui rašiau: „Bent jau kiaušiai kvepės“. Aš jau paprastai šneku, negaliu kitaip“, – instagrame į sekėjus kreipėsi S. Lipnė.

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet ilgapirščiai pasirenka Lipnių šeimos parduotuvę. M. Lipnius sako, kad yra matęs daug, tačiau šis atvejis nustebino.

„Savaitgalį mus ir vėl aplankė vagys. Šįkart pagrindinėje, ofisinėje „Simitri“ parduotuvėje. Labai prašysiu jūsų pagalbos, gal atpažinsite juos. – kalbėjo vyras ir parodęs, ką užfiksavo filmavimo kameros, pratęsė pasakojimą. – Būtų juokinga, jeigu nebūtų graudu. Bet žinokite, kad tos kameros, kurios pas mus yra pastatytos – veikia. Jos yra stebimos. Tad turėkit proto, jeigu kažkas dar ketinate taip elgtis“.