Anot A. Valinsko, „Lietuvos įtakingiausieji 2024“ domina visuomenę, tiesa, tai, kurioje lentelės vietoje atsiduria žinomi žmonės, didelės įtakos jiems tai neturi.

„Žinoma, jei esi politikoje, tuomet tavo įtakingumas gali virsti realia įtaka. Mano paties nominavimas šioje, popkultūros srityje... Aš nesu vien popkultūros atstovas, nes, kiek tenka dalyvauti televizijos laidose, mane kviečia kaip buvusį politiką, buvusį Seimo pirmininką. Popkultūroje esu turbūt paliktas nuo seno ir net nepykstu, kažkaip nesuku galvos“, – šypsojosi žinomas vyras.

Šiemet, Lietuvos gyventojų nuomone, trečią vietą užėmė Orijus Gasanovas. Anot A. Valinsko, ši pozicija yra pelnyta.

„Nidoje jis kūrė laidą su mano antrąja puse Inga. Už kadro nebuvau, turėjau ką veikti, bet tuo metu buvau Nidoje. Jie tik atvažiavo, pasiėmė savo heroję ir visą dieną šėliojo. Vis pasižiūriu jo laidas, kurios yra tikrai labai kokybiškos ir labai gerai padarytos. Pavyzdžiui, Lofoteno salose viskas nufilmuota tikrai talentingai. Orijus tai daro užsidegęs, matosi, kad jam vis dar tai yra įdomu“, – pastebėjo A. Valinskas.

„Jūs rimtai?“ laidoje pastebėta, kad šiemet popkultūros įtakingiausiųjų sąrašų pirmuosiuose dešimtukuose yra labai mažai moterų – pateko tik Natalija Bunkė ir Beata Nicholson.

„Pastebėkite, kad N. Bunkė pateko ne tiek dėl koncertų, kuriuos puikiai surengė, „Kosmoso“ koncertinio turo, bet, kaip aš vadinu, dėl užklasinės veiklos. Ji, kaip popkultūros atstovė, turi ir savo parduotuvę, nuolat dalyvauja renginiuose, yra labai darbšti. Daug kas galėtų iš jos pasimokyti. Galima sakyti, kad ji Lietuvoje dainuoja ne geriausiai, bet geriausiai monetizuoja tai, ką daro. Geriausiai iš moterų dainuoja Nomeda Kazlaus“, – šypsojosi A. Valinskas.

Paklaustas, ar gali būti, kad žmonės, kurie popkultūros sąraše atsidūrė top 10-tuke, yra mylimiausi Lietuvoje, A. Valinskas tuo nė nesuabejojo. Anot žinomo vyro, tie, kuriuos galima dažnai pastebėti televizijos ekranuose, portalų straipsniuose ar tinklalaidėse, be jokios abejonės, daro žmonėms įtaką.

„Bet reikėtų žiūrėti ne vien į popkultūros atstovus, o į įtakingiausius politikus. Tie, kurie pagal reitingus būna labiausiai nekenčiami, jie vis tiek yra įtakingiausių penketuke, trejetuke. O daugiametis įdirbis, sugebėjimas likti aukštumose ir kurti laidas, kurios yra žiūrimos arba rengti koncertus, į kuriuos susirenka daugybė žiūrovų, tai yra ilgų metų darbas“, – įsitikinęs A. Valinskas.

Visą laidą „Jūs rimtai?“ galite matyti čia: