Nors atrodo, kad padarytas didžiulis darbas, toliau triūso laukia tik daugiau.

„Tik atrodo, kad liko nedaug, tačiau iš tikrųjų dar reikės nueiti kryžiaus kelius. Laukia lauko apdaila, trinkelės, visokios tvoros ir šaligatviai, viduje kol kas dar net grindų nėra. Tai duok Dieve, kitais metais gal jau ir galėsim gyventi“, – Delfi komentavo žinomas muzikos prodiuseris.

Tačiau laukiantys iššūkiai poros gyvenimui tik suteikia šarmo. „Laukia beprotiškai įdomūs metai“, – tikisi Donatas.

Adriana Ramonaitė ir Donatas Tamašauskas / Foto: asm. albumo

Pasiteiravus, ar ir patiems tenka prikišti rankas prie statybų, pašnekovas patikino, kad mielai prisidėtų.

„Prisidėsim, aišku, kiek galėsim. Nors bus dizaineris, bet pagrindinius sprendimus vis tiek patys priimsime. Turime visokiausių vizijų ir norų. Talentai susijungs į vieną visumą“, – sakė D. Tamašauskas.

Nors žinomi pramogų pasaulio atstovai dažnai renkasi gyvenimą miesto centre, Donatas ir Adriana nieko prieš apsigyventi kiek toliau nuo šurmulio.

„Aš užaugau Kazlų Rūdoje, tarp miškų, nuosavame name, tad esu pripratusi išeiti į savo terasą, turėti savo baseiną. Donatas irgi užaugęs nuosavame name. Todėl mes ir nenorime užsidaryti tarp keturių sienų. Norisi turėti kur vasarą pasidaryti pikniką, pasikviesti draugų. Mūsų šeimos didelės, tad kai visi suvažiuoja, tas didelis namas – labai gerai“, – kalbėjo atlikėja.

Dar viena priežastis už sienų neturėti kaimynų yra galimybė džiaugtis didžiausiu pomėgiu – muzika.

„Kadangi esame iš muzikos pasaulio, norisi geros garso aparatūros. Aišku, aš ją turiu įrašų studijoje. Tačiau namuose irgi geras garsas atrodo privalu. Pradedant nuo įrašų perklausymo, baigiant vakarėliais. Ar tu bute vakare gali ką nors padaryti? Iškart kaimynai šepečiais radiatorius daužyti pradeda ir policija grasina“, – šmaikštavo Donatas.

Adriana Ramonaitė-Adrina ir Donatas Tamašauskas-Dzouns / Foto: asm. albumo

Sprendimas išsikelti į namą Kauno rajone – gerai apgalvotas.

„Kažkada šitas namas taps miesto dalimi. Dabar mūsų namas statomas rajone, tačiau matant, kaip viskas plečiasi, manau, tai tik kelerių metų klausimas“, – svarstė pašnekovas.

Muzikos pasaulio pora atvirauja, kad šis projektas atsieis ypač brangiai. Pasidaliję žinia, jog nusipirko namą, sulaukė nemažai pasiūlymų iš įvairių įmonių. Labiausiai nustebino siūlymas įrengti pasakiškos vertės vonios kambarį.

„Kai atsivertęs puslapį pamatai, kad vonios kaina – 32 tūkst. eurų...“ – nustebino pašnekovas. – Viskas labai brangu. Iš tiesų pasirinkome nestatyti patys, o pirkti jau pastatytą. Jeigu nori statyti pats, reikia turėti labai daug žinių ir laiko.“

„Jeigu patys būtume statę, už visus neatitikimus kaltintume save, o dabar galėsime kaltinti visus kitus“, – juokėsi Adriana.

„Aplink mane yra žmonių, giminaičių, kurie nusprendė, kad patiems statytis bus pigiau. Dabar jau akivaizdu, kad pigiau nebus. Ne tik finansiškai, bet ir sveikatos prasme. Mūsų laikas daug brangesnis. Kiekvienas turi atlikti savo darbus, kas jiems geriausiai sekasi. Mes mokame aiškinti, Adrianai patinka diktuoti. Džiaugiamės, kad mūsų skoniai sutampa įvairiais aspektais, susijusiais su įrengimu“, – tęsė D. Tamašauskas.