Su „Delfi“ A. Minalga-Soliaris pasidalijo keliais vestuviniais kadrais, tiesa, apie savo šventę per daug atvirauti žinomas vyras nepanoro.

Vis dėlto ypatinguose kadruose buvo galima pastebėti, kad jaunavedžiai po ceremonijos šventę perkėlė į jaukiai dekoruotą aplinką, šalia ežero.

Vestuvėms atlikėjas pasirinko neįprastą įvaizdį, puošėsi rožinės spalvos kostiumu. Jo išrinktoji, tradiciškai, spindėjo su balta vestuvine suknele.

Savo ypatingą dieną A. Minalga-Soliaris ir M. Gumbrevičiūtė paminėjo kartu su pačiais artimiausiais bei bičiuliais, tarp kurių būrio – ir judviejų pasveikinti atvykęs Egidijus Dragūnas bei Raigardas Tautkus.

Tiek poros ceremonija, tiek šventė buvo itin privačios. Jaunieji kaip įmanydami stengėsi išvengti neprašyto smalsuolių dėmesio. Viskas tam, kad lemtingą dieną būtų galima atsipalaiduoti ir mėgautis meilės triumfu.

A. Minalgos-Soliario ir M. Gumbrevičiūtės vestuvių akimirkos – galerijoje:

„Delfi“ primena, kad nelinkęs atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą A. Minalga-Soliaris buvo ir anksčiau. Tiesa, 2023 metų rugsėjo mėnesį su savo sekėjais pasidalijo džiugia naujiena pranešdamas, kad jo širdis – jau kurį laiką užimta. Žinomas atlikėjas neslėpė jausmų 32-ejų M. Gumbrevičiūtei.

Tą kartą naujieną, kad širdis užimta, atlikėjas patvirtino „Delfi“. Žinomas vyras pasakojo, jog jo antroji pusė yra UAB „Gelsva“ bendraakcininkė.

„Susipažinome, kai su Egidijumi Dragūnu filmavome klipą dainai „Tik Tok“. Monika tuo metu buvo E. Dragūno rėmėja su „RC Col“a“, – teigė A. Minalga-Soliaris.

Pora atostogavo Sardinijoje, iš kurios dalijosi ir gražiais kelionės kadrais.

„Be to, švenčiame Monikos 32-ąjį gimtadienį“, – nedaugžodžiaudamas „Delfi“ sakė A. Minalga-Soliaris.