Vashos dukters staigmenos laukė jau nuo pat ryto – mama ją pasitiko su gražiai įpakuotu siurprizu. „Labai myliu tave, dukryte“, – atviravo žinoma moteris, žiūrėdama, kaip nekantriai Adrija išlupa pirmąją savo gimtadienio dovaną.

Iš dėžės išskridus balionams, paaiškėjo, kad joje slypi milžiniškas pliušinis triušis. Mergaitė neslėpė džiaugsmo ir suskubo jį apsikabinti. Šia šilta ir kitomis šventės akimirkomis dainininkė dalijosi socialiniuose tinkluose.


Po džiaugsmingo ryto namuose atėjo eilė ruoštis gimtadienio šventei. Adrija kartu su mama ne tik pasirūpino šukuosenomis, bet ir makiažu, manikiūru – tokią dienos eigą diktavo šventės tema, kuri šiemet buvo dedikuota princesėms.

Iš grožio salono išėjusi 6-metė džiaugėsi rezultatu bei pasipuošė pūsta violetine suknele bei tiara.


Galiausiai, atvykus į šventės vietą – studijoje „Zuikių ministerija“ – sukaktuvininkę pasveikino likę artimieji ir bičiuliai. Gimtadienio dekoracijos taip pat atitiko pasirinktą temą, vaikus linksmino animatoriai, mentalisto pasirodymas.

G. Rutkauskienei-Vashai širdį glostė pavykusi dukters šventė. Smagu tai, kad daugelis svečių nepamiršo ir mažylės mamos, todėl, sveikindami Adriją, gėles jie įteikė ir žinomai atlikėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)