Pasak aktoriaus, jis jau ir anksčiau buvo nemažai gerų žodžių girdėjęs apie Balį iš kitų kūrybinį darbą dirbančių žmonių. Tad nenuostabu, kad galiausiai radęs laisvo laiko jis savo atostogoms pasirinko būtent šią Indonezijos salą.

„Nusprendžiau savo akimis pamatyti, kas tai yra ir visiškai nenusivyliau. Čia vienoje vietoje galima rasti viską: ir ramybę, ir pašėlusius vakarėlius“, – sakė aktorius.

Atostogaudamas jis sužinojo, kad kitame salos rajone ilsisi ir garsi Lietuvos choreografė Anželika Cholina. Tad nieko nelaukęs nusprendė susitikti. „Su Anželika Cholina taip pat susitikau būtent čia. Čia ji atostogavo. Truputį kitoje vietoje, bet sėdau ant savo motociklo ir nuvažiavau pas ją. Maloniai praleidome dieną, pabendravome ir aš grįžau į savo rajoną“, – sakė Ž. Tratas.

Žilvino Trato atostogų akimirka

Dažniausiai užsienyje dirbantis aktorius kuria ir naują scenarijų filmui, kurį planuoja filmuoti jau šią vasarą Lietuvoje. „Būdamas čia parašiau dar vieną scenarijų ir dar noriu, kad jis pagulėtų keletą dienų stalčiuje ir tada ištrauksiu viską, dar pašlifuosiu ir, jei viskas gerai, turėčiau filmuoti jį vasarą Lietuvoje.

Jau seniai noriu debiutuoti kaip režisierius ir scenaristas. Esu parašęs tris scenarijus ir tikiuosi, kad šįkart pavyks. Jau yra susidomėjusi prodiuserinė kompanija“.

Nors atostogų metu daugelis sau leidžiame atsipalaiduoti ir pamiršti apie sportą ar sveikos mitybos taisykles, Žilvinas to apleisti neketina. Saloje jis daug sportuoja, boksuojasi, lankosi sporto salėje, o grįžęs į savo kasdienį ritmą ketina kibti į darbus filmavimo aikštelėje.

„Būdamas čia išsiunčiau medžiagą ir į keletą atrankų. Dabar aktorių atrankoms nebūtina būti vietoje. Galima tiesiog vaizdo medžiagą išsiųsti. Kol kas laukiu atsakymų. Tačiau tokia jau mano profesija. Viskas atrodo nekonkretu iki nepasirašai sutarties ir neatsiduri aikštelėje“, – pasakojo Ž. Tratas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)