Atskleidė planuojanti dar vieną pasitobulinimą

„Neįmanoma nepastebėti krūtinės, nes, būkime biedni, bet teisingi, tokios standžios krūtinės genetiškai nebūna. Dantukai. Lengvai buvo pasiurbtas ir pagurklis“, – patobulintas išvaizdos detales vardijo D. Rimkevičiūtė.

Žinoma atlikėja jau yra suplanavusi dar vieną pasitobulinimą – kūno kontūravimą. Jį D. Rimkevičiūtei atliks specialistai Turkijoje.

„Vyksiu į Turkiją lengvam kūno kontūravimui, kur tik ras tą riebaliuką išsiurbimui ir suleidimui į vadinamuosius hip dips (liet. įlinkę klubai). Aš sportuoju 10 metų, bet tu gali sportuoti, gali daryti bet kokius pratimus, bet hip dips yra tokios duobutės ties sėdmenimis ir ten nėra nei raumens, nei riebalo, ant ko galėtum statyti tą medžiagą – raumenį“, – kalbėjo ji.

Dovilė Rimkevičiūtė

Dalis Dovilės nusiurbto riebaliuko pakeis vietą ir nuguls į sėdmenis.

„Daugiausiai riebalo kaupiasi apatinėje pilvo preso dalyje, vidinėje šlaunų dalyje. Taip pat – rankos ir nugara. Šitos dalys yra riebalų kaupikės“, – sakė D. Rimkevičiūtė.

Operacija svetur atsieis žymiai pigiau

Dar vieną operaciją atlikti Turkijoje nuomonės formuotoja pasirinko ne be reikalo. Ten, anot Dovilės, tai jai kainuos gerokai pigiau.

„Operacijos kaina svyruoja nuo 3,5 iki 4 tūkstančių, o, pavyzdžiui, Lietuvoje – lygiai tokia pati operacija kainuoja nuo 5500 ir gali eiti į viršų“, – pasakojo mergina.

Dovilė tikrai daug laiko praleidžia sporto klube, bet savo jėgomis kūno tobulumo pasiekti jai niekaip nepavyksta.

„Yra tiesiog tokie žmonės, kurie gali dieną iš dienos, nuo ryto iki vakaro valgyti ir jiems nieko. Yra tokie, kurie suvalgo makaronų, ir plius 5 kilogramai. Nuo genetikos tu nepabėgsi“, – teigė ji.

Dovilė Rimkevičiūtė

Po operacijos Dovilės lauks kelių mėnesių gijimas. Sunkiausia, kad influencerė visą tą laiką negalės net sėdėti.

„Nebus galima miegoti ant nugaros, tik ant pilvo, kad viskas gražiai susigulėtų. Aš miegu tik ant nugaros. Tris mėnesius miegoti tik ant pilvo, tris mėnesius negalima sėdėti arba klūpoti keliais, kad ir kaip dviprasmiškai tai beskambėtų“, – apie artėjančius iššūkius pasakojo D. Rimkevičiūtė.

Nors jokių randų po operacijos neliks, šią vasarą Dovilė tikriausiai negalės pasipuošti ir maudymosi kostiumėliu.

„Birželio mėnesį jokio bikinio, liepos mėnesį – gal, jeigu gerai viskas gis“, – sakė ji.

Siekia būti tobula

Dovilė turi labai lakią vaizduotę, kuri merginai sako, kad ši operacija – dar ne pabaiga. Operacijų esą bus dar daugiau.

„Man reikia susitvarkyti nosį, nes aš negaliu normaliai kvėpuoti nuo 6 metų, po avarijos. Taip pat, man nepatinka, kaip ji atrodo iš profilio. Aš tiesiog noriu būti tobula“, – „KK2“ laidoje teigė atlikėja D. Rimkevičiūtė.

Visą reportažą rasite čia: