„Parduodu savo butą – idealus, Valakampiuose!“ – „Facebook“ tinkle skelbė aktorius.

Skelbime nurodoma, kad namas pastatytas 2015 metais. 78 kv. m. butas yra trečiajame aukšte.

Už šį nekilnojamą turtą, kuriame – 4 kambariai, norima beveik pusę milijono – 495 tūkst. eurų.

Skelbime rašoma, kad „Pušų rezidencija“ yra išskirtinės, klasikinės architektūros ir tik šešių butų projektas su privačia uždara teritorija.

„Su požeminiu parkingu, sandėliuku uždarame kieme esančiomis dviem parkingo vietomis. Būstas įrengtas 2016 metais, šią vasarą pilnai perdažytas ir išalyvuotos grindys, todėl šiuo metu tarsi naujai įrengtas ir jo būklė ideali.

Butas Vilniaus mieste ir tuo pat metu miške, pušyne, apsuptas miško žaluma, pušų, čiulba paukščiai, naktimis į kiemą užsuka ežiukai. Išskirtinis, labai šviesus butas mansardoje su dideliais langais, aukštomis lubomis, židiniu, dviem didžiuliais balkonais atsiveriančiais į pušyną.

Parduodamas su visais baldais, buitine technika: indaplovė, šaldytuvas, kaitlentė, gartraukis, skalbimo mašina, skalbimo džiovyklė. Sumontuota spec. sistema kuri židiniui degant deguonį paimą iš lauko. Rekuperacinės sistemos blokas sumontuotas už namų durų po lubomis koridoriuje jokio garso neskleidžia. Kondicionieriaus sistemos vandens nutekėjimas sumontuotas tiesiai į kanalizaciją. Grindų plotas 120 m2“, – rašoma skelbime.

Pasklidus žiniai apie parduodamus A. Bružo namus, su pačiu aktoriumi ir verslininku susisiekė „Delfi“. Žinomas vyras paatviravo, kodėl jis priėmė būtent tokį sprendimą.

„Vienoje gyvenimo kelionėje pabūni – paskui pabūni kitoje. Į vieną šalį nuvažiuoji, į kitą. Į vieną restoraną nueini, po to į kitą. Tai – labai gražūs namai. Puikūs namai, išlaikyti, išsaugoti, nuostabioje vietoje, bet yra kažkoks laikas – pagyveni ir paskui keiti“, – kalbėjo A. Bružas.

Jis užsiminė, kad dabar savo galvoje rezga jau naujus planus.

„Dabar noriu gal kažką atrasti, gal net ką nors stipriai apleisto įsirengti. Čia buvo visai nauji namai pastatyti, o man pačiam patinka kažką sukurti, kažkuo užsiimti, o kažkam tai bus nauji namai“, – teigė A. Bružas.

Pasižvalgykite: