Trumpu komentaru apie netinkamą elgesį su augintiniais S. Stavickis-Stano pasidalijo socialiniuose tinkluose. Šalia vaizdo įrašo, kuriame matyti automobilyje paliktas šuo, atlikėjas parašė ir trumpą įrašą.

„O davai tu save užrakink mašinoje ir palik ant saulės per tokį karštį!

Palaukiau porą minučių, niekas neateina. Nuėjau į degalinę ieškoti šeimininko. Tas ramiai laukia kebabo savo. Kai mašinoje jo šuo į kebabą tuoj pavirs.

Sakau: „Ko šunį užrakinai per tokį karštį!“, o tas: „Aš gi trumpam“. Bet aš jį jau prieš 10 min. mačiau degalinėje, nes eilė didelė, dyzelino išpardavimas kažkoks. Tai šuo mažiausiai 15 min. užrakintas mašinoje.

Lauke plius 31. Aš ne ekspertas, bet salone per tiek laiko temperatūra gali pakilti virš 50 laipsnių. Bent langus atidarytų!

Mieli šeimininkai. Nepamirškime savo gyvūnų šią vasarą“, – rašė S. Stavickis-Stano.

Neilgai trukus po šiuo įrašu pasipylė ir komentatorių pastebėjimai.

„Glušas, lyg sunku tą šunį ant rankų pasiimt ir kartu neštis, kad nekaistų“, „Norvegijoje tokiais atvejais leidžiama daužti automobilio langą“, „Matosi, kad protelio nėra“, „Ir kam tuos gyvūnus vežtis? Pakankinti tokiam karštyje? Jei negalima su gyvūnu kartu eiti, tai nereik ir vežtis. Kas per įprotis visur kartu“, – svarstė žmonės.