Roko žvaigždė Billy Idolas į Lietuvą atskris ketvirtadienio naktį užsakomuoju reisu iš Rygos, kur koncertuos šiandien. Techninė įranga į Vilnių bus atgabenta dviem sunkvežimiais koncerto išvakarėse iš Vokietijos. Renginio apšvietimą koordinuos specialiai iš Latvijos atvažiuojantys specialistai.

Pageidavo vegetariško maisto

Su atlikėju atvyksta ir devynių muzikantų grupė. Lietuvoje dainininkas ir jo komanda važinėsis aukščiausios klasės „Mercedes“ keleiviniu mikroautobusu. Atlikėjas su visa grupe apsigyvens viešbutyje “Radisson SAS Astorija” – ten specialiai B.Idolo pageidavimu užsakyti prezidento apartamentai.

Muzikantas su grupe ketina prieš koncertą pavakarieniauti restorane „Pegasus”. Specialaus meniu jis neužsisakė, tačiau pageidavo, kad restorane būtų kuo didesnis vegetariško maisto pasirinkimas. Išsimiegoję Vilniuje rokeriai patrauks į Serbiją – ten jų laukia pasirodymas festivalyje Novi Sade.

Skambės seni hitai

Dar 1984 metais išleidęs kompaktinę plokštelę „Rebel Yell“, jis buvo nominuotas „Grammy“ už geriausią vokalą ir Amerikoje pelnė superžvaigždės statusą. Į Vilnių B.Idolas atvyksta pristatyti 2005 metais išleisto albumo „Devil’s Playground”.

„Manau, kad šio albumo dainos skamba rimčiau. Tai įrodo vien faktas, kad mano balsas truputį pasikeitė, tapo gilesnis. Kai pasiklausau albumo, kurį įrašėme prieš 12 metų, ir dabartinių kūrinių, matyti skirtumas. Dabartinis gyvenimas suteikia mums naujų emocijų – tai atsispindi ir muzikoje”, – tvirtina B.Idolas.

Koncerte Vilniuje muzikantas atliks ne tik dainas iš naujausio albumo, tačiau ir hitais tapusius „Rebel Yell”, „White Wedding“, „Dancing with Myself“.

„Mes pagrosime ir keletą naujų dainų, bet daugiausia atliksime senų hitų. Tai bus linksmas šou”, – interviu Lietuvos gerbėjams sakė B.Idolas. Bilietų į roko žvaigždės pasirodymą kaina svyruoja nuo 100 iki 160 litų.