„Sveiki visi gyvenantys Vilniuje. Gali būti ir kiti miestai.

Gal kas nors iš esančiųjų galėtų padėti išgelbėti žmogaus gyvybę – skubiai reikia kraujo, kurio grupė – 1 rezus teigiama (tai vadinama pirma grupė).

Turi būti negimdžiusi moteris. Tinka ir vyro kraujas, kurio grupė – 1 rezus teigiama.

Labai skubu. Būčiau labai dėkingas. Nuoširdus ačiū. Tikiuosi ir prašau visų dalintis, nes labai skubu. Galintys padėti rašykite man į feisbuką privačia žinute. Žinutę. Ačiū už jūsų gerumą. Su jūsų pagalba ir Dievo malone, tikiu, kad gali pasisekti“, – skelbė atlikėjas.


Delfi susisiekus su A. Maniku, šis pakartojo labai norintis išgelbėti savo artimo žmogaus gyvybę.

„Šiuo metu man sunku. Viskas susidėjo. Karantinas, artimo žmogaus sunki liga. Nėra lengva“, – pripažino pašnekovas.

Pasirodo, kad skubios pagalbos prireikė jo giminaitei – tetai.

„Tai – mano manos sesuo. Mano teta. Ji gyvenime man buvo kaip antra mama“, – jautriai pasakojo jis.

Pasiteiravus, ar jau sulaukė gerų žmonių pagalbos, Aidas pasidžiaugė, kad iš tiesų tokios pagalbos jau būta. Deja, kraujo reikia dar.

„Matote, gali tekti keletą dienų reikėti kraujo, todėl ir reikia daugiau žmonių. Geriausia būtų iš Vilniaus. Manau, viskas pasiseks. Aišku, viskas priklauso nuo Dievo malonės, kuria tikiu. Kiek paskirta žmogui, tiek žmogus ir gyvena žemėje. Bus, kaip bus. Bet turiu viltį, kad yra galimybė gyventi. Dėkojame visiems Santariškių daktarams savo ir pusseserės vardu. Jie taip rūpinasi mūsų artimu žmogumi. Mano tetai buvo atlikta kaulų čiulpų transplantacija. Po jos praėjus kiek laiko pasireiškė stipri infekcija“, – apmaudo neslėpė A. Manikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)