Ypatingomis naujienomis K. Akulavičius sutiko pasidalinti ir su „Delfi“ skaitytojais. Žinomo vyro įraše rašoma, kad jiedu su žmona drauge per gyvenimą eina jau 16-tus metus ir šiandien, rugpjūčio 23-ąją, mini 10-ąsias vestuvių metines.

„Dangus siunčia dar vieną gyvenimo dovaną“, – taip pat pridūrė Karolis, sakydamas, kad už ją jam belieka dėkoti visiems šventiesiems.

Karolis Akulavičius  su žmona

O dovana – tikrai ypatinga. Kaip pranešė Karolis, jų keturių asmenų šeimą jau netrukus papildys dar vienas narys.

Karolis Akulavičius

K. Akulavičiaus paskelbtame vaizdo įraše matyti, kad apie gimsiančio vaikelio lytį šeima sužinojo itin originaliu būdu. Stebint artimiausiems žmonėms, virš Karolio, Ingridos ir jų vaikų galvų praskrido lėktuvas, leidžiantis mėlynos spalvos dūmus.

Sužinojus vaikelio lytį, vaizdo įraše pasirodė ir nesuvaidintos šeimos emocijos. K. Akulavičius ir jo žmona Ingrida vienas kitam puolė į glėbį bei dalijosi džiaugsmu.

„Delfi“ primena, kad šiuo metu Karolis ir Ingrida Akulavičiai augina du vaikus – dukrelę Karlotę bei sūnų Rojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją