Dalia – viena iš keturių Belickų šeimos dukrų. Kartu su ja laidoje viešėjusi mama Ramunė atskleidė, kodėl Daliai šeimos palikimo nepaliks.

„Neturime sūnaus, kuris pratęstų mūsų giminę, kad pavardė keliautų toliau. Vyras sakė, kas paims Belicko pavardę, tam užrašys visą turtą“, – juokavo Ramunė Belickienė.

Prieš trejus metus susituokusi su krepšininku Edvinu Šeškumi Dalia juokėsi, kad ji ir dar viena, šeimą jau sukūrusi sesė į palikimą jau nebepretenduoja. Visgi vyrą Edviną tapti Belicku ji įkalbinėjo.

„Man ir visom sesėms Belickaitės pavardė labai patikdavo. Sakiau Edvinui, kad gal kaip nors, bet jis buvo kategoriškas. Jo pavardė, kaip ir jo tėčio – Šeškus, garsi krepšinio pasaulyje, taigi niekaip“, – pasakojo D. Belickaitė.

Delfi primena, kad Dalia ir Edvinas susituokė 2021 liepą. Poros vestuvės įvyko Birštono bažnyčioje liepos 10 dieną. Ceremonija buvo numatyta nuo 14 valandos.

Čia jaunųjų pasveikinti atvyko ir Dalios bei Edvino šeimos nariai, bičiuliai ir artimieji. Laimės ir meilės jauniesiems linkėjo ir žinomi Lietuvos veidai – dainininkė Ieva Zasimauskaitė, Vidas Bareikis, Indrė Stonkuvienė ir kiti.

Pora susižadėjo 2020 m. sausį. Filipinuose su ilgamečiu širdies draugu atostogavusi D. Belickaitė sulaukė didžiulio siurprizo, kuriam ji ištarė nuoširdų „Taip!“. „Nors iš tikrųjų pasakiau: „Tai aišku!“. Visiškai nesitikėjau, dar dabar kosmose vaikštau ir nelabai suprantu, kas įvyko. Žinau tik tiek, kad jį labai myliu ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu būti Edvino žmona“, – šiltai savo svarbius gyvenimo pokyčius instagrame komentavo Dalia.

Porą vienija ne tik meilė vienas kitam, bet ir krepšiniui. Dalia ir Edvinas susipažino dar paauglystėje būtent šio sporto dėka. Vėliau jų draugiškas ryšys peraugo į meilę. Deja, kiek vėliau krepšininkė patyrė kojos traumą, po kurios ji sustabdė savo profesionalios krepšininkės karjerą.