Dukros siųstomis žinutėmis D. Bunkus pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“. Nors vyras prie įrašo nieko neprirašė, tačiau jo uždėti „širdučių“ jaustukai rodė, jog jis džiaugėsi tokia Nicolės meile.

O mergaitės žinutėse jos tikrai apstu, mat vienoje ji trumpai ir aiškiai parašė, kad labai myli tėtį, o dar kitoje atsiuntė ir nuotrauką. Galima pamatyti, kaip joje mergaitė nuoširdžiai šypsosi.

Šis jos gestas netrukus sulaukė susižavėjusių sekėjų žinučių, kurie neslėpė, kad mergaitė labai nuoširdi.

Šiuo įrašu D. Bunkus leido pasidalinti ir su „Delfi“ skaitytojais.

Už širdies griebiančios Nicoles žinutės tėčiui

„Mažos širdelės, bet labai didelės ir nesuvaidintos meilės“, – žavėjosi viena sekėja.

„Šiuolaikinė karta tegul turi tai, ko tik nori! Kas gali, tas duoda, kas negali, kitaip kompensuoja. Kiekvieno individualus reikalas“, – pastebėjo kita.

D. Bunkaus sekėjai negailėjo pagyrų Nicoles būdui.

Fainuolė ta Nicolytė“, – rašė dar viena, o jai pritarė ir kita, parašydama, kad mergaitė labai graži.

„Delfi“ primena, kad visai neseniai D. Bunkus 13-ojo gimtadienio proga pasveikino ir Nicolės brolį Kristupą.

Savo mintimis D. Bunkus pasidalijo socialiniuose tinkluose. Šalia laiško savo sūnui jis dalijosi ir akimirka, kai Kristupas buvo įamžintas dar mažas.

„Su gimtadieniu, mano brangiausias sūnau!!! Sunku patikėti, kad jau 13 metų kartu kolekcionuojam nuostabiausias gyvenimo akimirkas, gyvenimo iššūkius ir patirtis, kelionių nuotykius, skaičiuojam nubrozdintus kelius ir alkūnes, kartu džiaugiamės mažais ir dideliais nepakartojamais dalykais ir kartais drauge liūdime.

Sunku patikėti, kad taip greitai prabėgo tavo vaikystė ir tu jau tapai mažu išdykusiu paaugliuku, vis drąsiau reiškiančiu savo nuomonę ir vis labiau savimi pasitikinčiu bei vis drąsiau tyrinėjančiu tą didžiulį, bet kol kas taip mažai dar pažįstamą pasaulį...

Sūnau, eik per gyvenimą drąsiai, net jei kada nesiseks, tai bus vertingiausios pamokos, nes jas išmokęs būsi tu pats. Vadovaukis širdimi, nes ji visada patyliukais žino, kuris kelias yra teisingas. Ir eidamas savo keliu visada rask laiko padėti tiems, kuriems iš tiesų to reikia. Su 13-uoju gimtadieniu, mano sūnau!!! Tavo tėtis“, – socialiniuose tinkluose rašė D. Bunkus.