Žinia apie širdžiai malonias permainas pora pasidalino socialiniuose tinkluose. Džiugų įrašą papuošė nuotrauka su raktais namų fone.

Mielais pokyčiais pora sutiko pasidalinti ir su „Delfi“ skaitytojais.

„Laimės aplink mus priguldyta kiek tik nori, mums tik tereikia ją pakelti!“ – gražiai naują etapą komentavo A. Andriukaitytė, o jos įrašą papildė grotažymės apie naują gyvenimą, naujus namus, meilę ir kitus džiaugsmus su D. Meškausku.

Gyvenimiškas permainas socialiniuose tinkluose lydėjo pakilėti komentarai. Poros artimieji, bičiuliai, kolegos ar kiti sekėjai kartu džiaugėsi nauju etapu ir Deividui su Asta linkėjo kuo didžiausios laimės.

Dar visai neseniai atvirame interviu kalbinta šokėjo mylimoji „Delfi“ pasakojo, kas, jos nuomone, yra svarbu santykiuose.

„Tiesiog žiūrėkite ne vien save, svarbu pamatyti ir antrą pusę, suprasti. Mums su Deividu puikiai sekasi tai padaryti“, – džiaugėsi ji.

Pora kartu skaičiuoja kiek daugiau nei pusantrų metų ir per šį laiką savo santykius jiedu išbandė jau keturiose kelionėse svetur.

Prieš paaiškėjant žiniai apie jųdviejų santykius, Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“ garsus šokėjas buvo prabilęs apie užgimusius jausmus.

„Po skyrybų praėjo trys metai, tai nelabai sveika vyrui būti vienam, ar ne? Aš dabar bendrauju su mergina. Ji yra mano bendraamžė“, – tuomet trumpai užsiminė vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)