Prieš kelias dienas A. Andriukaitytė socialiniuose tinkluose paviešino kelias akimirkas. Moteris parodė, kaip ją nustebino D. Meškauskas.

Vienoje iš nuotraukų buvo matyti, kad žinomas šokėjas savo širdies draugei paliko raudoną rožę ir tokios pačios spalvos voką. Atradusi ir atidariusi jį A. Andriukaitytė išvydo atvirutę, kurioje – kvietimas į pasimatymą.

Deivido Meškausko staigmena mylimajai Astai Andriukaitytei

Kiek vėliau moteris pasidalijo ir romantiško pasimatymo akimirkomis. Buvo galima matyti, kad pora vakarieniavo garsiame sostinės restorane.

„Delfi“ A. Andriukaitytė teigė, kad šį vakarą D. Meškauskas suorganizavo poros dviejų metų draugystės proga.

„Nusivežė ten pat, kur buvome ir praėjusiais metais, kai minėjome vienerių metų draugystės sukaktį“, – šypsojosi A. Andriukaitytė.

Asta Andriukaitytė ir Deividas Meškauskas

Ji neslėpė, kad kiekvieną progą D. Meškauskas randa būdų, kaip ją paversti ypatingą ir nustebina savo mylimąją kai ji to tikisi mažiausiai.

„Tokios staigmenos dažniausiai ir būna pačios smagiausios. Manau, kad santykiams yra labai svarbu pabūti dviese, išeiti pavakarieniauti, išvykti į kelionę, tai juos labai stiprina. Kiek įmanoma, kiek galime, stengiamės ir mes kuo dažniau praleisti laiką dviese, romantiškai, eiti į pasimatymus“, – sakė A. Andriukaitytė.

Anot pašnekovės, tiek ji, tiek D. Meškauskas – labai užimti žmonės, todėl kartais tokius romantiškus išėjimus tenka ir pasiplanuoti.

„Pasidėliojame dienotvarkę, kad būtų galimybė pabūti kartu, nes kiekvienas praleistas vakaras ir laikas kartu yra ypatingas“, – teigė A. Andriukaitytė.