"Demi protinga moteris. Ji yra visiškai įsitikinusi, kad Bruce'as netrukus ateis į protą ir supras, jog išsiskirdamas su ja padarė didelę klaidą", - teigė aktorės draugas.

Puikią fizinę formą aktorei padeda palaikyti slidinėjimas, plaukimas ir žygiai po miškus netoli jos namų Heilyje, Aidaho valstijoje, kuriuose ji gyvena kartu su trimis dukterimis - 13 metų Rumer, 10 metų Scout ir 8 metų Tallulah.

Jos pastangos nenuėjo veltui - pasak draugų, 47 metų B.Willisas sužavėtas. "Ji atrodo nuostabiai. Jos ištreniruotas kūnas dabar tapo švelnesnis ir jautresnis. Bruce'as ir dabar jai kartoja, kad ji yra gražiausia jo sutikta moteris", - Amerikos bulvariniam žurnalui "Globe" sakė poros draugas.

"Jai trūksta Bruce'o meilės ir švelnumo. Ne paslaptis, kad ji visada jį mylėjo. Tačiau jie dar nemiega kartu. Jeigu Bruce'as to norėtų, jam reiktų vėl atnešti jai vestuvinį žiedą, kurį buvo privertęs nusimauti", - pridūrė draugas.

Bruce'as ir Demi po skyrybų liko geri draugai, todėl turbūt tik laiko klausimas, kada "Kieto riešutėlio" (Die Hard) žvaigždė vėl pasiduos savo buvusios žmonos kerams.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją