Birželio pabaigoje D. Sabonio mylimoji Shashana Rosen Instagrame pasidalijo mielu įrašu. Jame matyti, kad pora drauge sūnumi Oliveriu Tigeriu ir jau netrukus pirmąjį gimtadienį minėsiančia Eleven Rose lietuviška vasara mėgavosi Lietuvos pajūryje, Palangoje – ten, kur Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė ruošėsi olimpinės atrankos krepšinio turnyrui.

Akivaizdu, kad net ir išties įtemptas krepšinio žvaigždės grafikas jam nesutrukdo drauge su šeima pasimėgauti lietuviška vasara. D. Sabonis ir S. Rosen kartu su vaikais leido laiką prie jūros, mėgavosi Lietuvos gamta Palangos botanikos sode ir net aplankė delfinus.

Domanto Sabonio atostogos Lietuvoje

„Delfi“ primena, kad apie tai, kada užsimezgė Lietuvą garsinančio krepšininko ir jo mylimosios Shashanos draugystė, tiksliai nėra žinoma, tačiau pirmieji Domanto įrašai su būsima žmona socialiniuose tinkluose pasirodė dar 2020-ųjų metų pradžioje.

Nors Domantas ir Shashana apie asmeninį gyvenimą daug neatvirauja, visgi būta progų, kuomet garsia pora besidomintys smalsuoliai galėjo apie juos sužinoti naujų faktų. Pasirodo, kad NBA žaidėją ir šokėją dar 2018 metų vasarą supiršti norėjo Shashanos draugė. Bičiulė jai parašė sutikusi jos būsimą vyrą ir įvardijo D. Sabonį.

„Mus suvedė mano geriausia draugė! Nebuvau susidomėjusi, todėl neatvykau su juo susipažinti per pirmąją jo vasarą Los Andžele. Tačiau dieną, kai ji baigė teisės mokyklą, mes visi išėjome pavakarieniauti ir Domas ten buvo. Taigi, mes susipažinome ir ji buvo teisi“, – savo sekėjams yra pasakojusi krepšininko antroji pusė.

Domantas Sabonis su žmona Shashana

2021-ųjų rugpjūtį pasklido žinia ir apie poros laimingiausią gyvenimo dieną – jiedu iškėlė prašmatnias vestuves. Dabar D. Sabonis ir S. Rosen augina du vaikus, ir drauge gyvena Amerikoje.