Savo elegantišku įvaizdžiu E. Anusauskaitė-Young pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Ji čia įkėlė ne tik įspūdingo grožio suknelę, bet ir draugės vestuvių akimirkas.

Jose – pakilios nuotaikos svečiai, jaunieji, fejerverkai ir romantiška akimirka su vyru Adamu.

„Meilė tvyro ore“, – rašė Evelina.

Delfi primena, kad oo dviejų metų pertraukos į Lietuvą grįžusi E. Young čia, regis, laiko veltui neleido. Garsi moteris laiką leido su artimaisiais, taip pat dalyvavo bičiulių mergvakariuose bei vestuvėse.

Į Lietuvą grįžusi Evelina kaip niekada aktyvi ir socialiniuose tinkluose – dalijasi įsimintiniausiomis akimirkomis.

Štai visai neseniai ji kelias dienas su bičiulėmis praleido Paryžiuje. Ten merginos atšventė mergvakarį.


Evelina pasidalijo ir akimirkomis iš Lietuvos. Kadruose matyti įamžintas Vilnius.


Už Atlanto su mylimuoju gyvenanti atlikėja kaip visada žavi ir nepriekaištingu stiliumi. Šįkart Evelina pasirinko šviesią suknelę, prie jos priderino aksesuarus ir baltus batelius.

Šiuo metu Evelina vieši Austrijoje. Ten, kaip instagramo istorijose teigė ji pati, švenčia dar vieną mergvakarį.

Dar visai neseniai apie savo grįžimą į Lietuvą Evelina trumpai papasakojo socialiniuose tinkluose.
„Grįžtu namo po 2 metų ir tai išties ypatingas metas... Tačiau visiškai praradau balsą“, – nuotrauka iš lėktuvo dalijosi E. Anusauskaitė-Young.

Už Atlanto su vyru gyvenanti atlikėja tuomet pažymėjo, kad jau yra Lietuvoje. Tiesa, vos išlipusi iš lėktuvo moteris apsilankė pas medikus.

„Tiesiai į gydytojo kabinetą. Matyt, persistengiau repeticijų metu. Dabar laukia bent 10 dienų visiškos tylos“, – apgailestavo žinoma moteris.

Delfi primena, kad JAV E. Anusauskaitė-Young gyvena jau 10 metų, neseniai pora atšventė ir metines.

„Prieš 10 metų čia, Havajuose, pasakiau „taip“, tada grįžome čia, kai pasakėme „sutinku“, o dabar, praėjus 10 metų, vis dar esu beprotiškai pakvaišusi dėl tavęs. Su jubiliejumi mažiuk!“ – rašė E. Anusauskaitė-Young.