"Papasakojau treneriui apie idėją, pasiūliau visiems kolegoms kartu pasilinksminti ant ledo. Visi mano minčiai pritarė", - DELFI pasakojo D. Stagniūnas.

Paklaustas, kiek užtruko suorganizuoti Pasaulio čempionatui besiruošiančius kolegas ir pasiruošti "Harlem Shake" ant ledo filmavimui, D. Stagniūnas tikino, kad linksmybės buvo įamžintos per 15 minučių, o pasiruošimas neužtruko.

"Drabužius buvome pasiruošę iš vakaro, iš anksto susitarėme, kuris iš mūsų ir kaip apsirengs. Visiems buvo tikrai juokinga. Video trunka 29 sekundes. Kai filmavomės, tiesiog įjungėme muziką ir čiuožėme, o kol persirengėme po šokio, video jau buvo baigtas montuoti", - dabar jau su šypsena bendrą savo ir kolegų "Harlem Shake" šokį prisimena D. Stagniūnas.

Ant ledo "Harlem Shake" ritmu besisukančius šokėjus filmuotoje medžiagoje sunku atpažinti. D. Stagniūnas - su balta kepure ir rožiniu boa. Vyras, ant ledo nusifilmavęs su šalmu, D. Stagniūno ir I. Tobias treneris.

"Harlem Shake" ant ledo taip pat nusifilmavo Igoris Šipilbandas, Adrienne Lenda, Valentina Barsukova, Anna Cappellini ir Luca Lanotte, Jekaterina Ryazanova ir Ilja Tkačenko, Madisson Chock ir Evanas Batesas, Pernelle Carron ir Lloydas Jonesas, Chathy Reed ir Chrisas Reedas, Siobhan Heekin-Cenedy ir Dmitrijus Dunas, Lynn Kriengrairut ir Logan Giulietti-Schmitt, Justyna Plutowska ir Peteris Gerberis, Carolina Moscheni ir Adamas Lukacsas ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)