Nuotakai Aušrinei Ramanauskaitei tai – jau antroji santuoka.

Pirmoji buvo su Domu Vyšniausku, televizijos laidų vedėjos Editos Mildažytės posūniu, moters buvusio sutuoktinio Gintauto Vyšniausko sūnumi. G. Vyšniauskas mirė 2016 m., po 19 metų santuokos su garsia žurnaliste. Jam buvo 57-eri.

Domo Vyšniausko ir Aušrinės Ramanauskaitės santuoka truko šešerius metus, bet galiausiai pora nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Marius Ivaškevičius ilgą laiką gyveno su Lietuvos kultūros ataše Niujorke Gražina Michnevičiute ir kartu turi dukrą Mają.

Vestuvių ceremonijoje jaunavedžiams sentimentalioje vietoje, „In Vino“ bare, dalyvavo porai brangūs žmonės: artimieji, draugai, kolegos.

Tarp jų jaunavedžių atvyko pasveikinti ir Edita Mildažytė su šeima.

Moteris palaiko šiltus santykius su buvusia marčia Aušrine ir viešai sveikino ją pradėjus naują gyvenimo etapą, dalindamasi džiaugsmingomis emocijomis socialiniuose tinkluose.

Be to, Editos dukra Rūta Petronytė jauniesiems sukūrė vestuvinius žiedus.

Kaip garsi televizijos laidų vedėja socialiniame tinkle „Facebook“ rašė: „Amžina pareiga, garbė ir tradicija“.

Ceremonija, pasak Editos, buvo itin emocinga ir nuoširdi.

„Ceremonija buvo tokia tikra ir nuostabi, kad net juos tuokusi Civilinės metrikacijos biuro darbuotoja nesuvaldė ašarų“, – socialiniuose tinkluose dalijosi E. Mildažytė.

Moteris rašė, kad jaunavedžiai Aušrinė ir Marius buvo labai gražūs ir nenusakomai laimingi.

Primename, kad Marius ir Aušrinė pirmą kartą drauge viešai pasirodė 2022-ųjų gruodį vykusiame M. Ivaškevičiaus audioknygos „Tomas Mūras. Materializacija“ pristatyme.

Vestuvių akimirkos – nuotraukų galerijoje: