Savo mintimis apie nemalonią situaciją garsi moteris pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Vilniaus miesto savivaldybe, elgiatės kaip marozai savo balių švęsdami. Tik skirtumas tas, kad marozams policiją galima iškviesti, o jums – ne. Kviečiau jau du kartus, nes man ryt 5 keltis, o triukšmas namie toks, kad sunkiai sekasi susikalbėti 23.12 val. Jau net nekalbu apie miegą. Nieko. Ignoras.

Lygesni už lygius? O gal tai reiškia, kad ramybės valandos nuo šiol nuo 00.00 ir mes visi galėsime vakarėlius iki dvyliktos organizuoti ir dar su tiek garso?

Virš 10 metų gyvenu Vilniaus senamiestyje, bet tokio triukšmo naktį dar nesu girdėjusi.

„Sostinės Dienos“ turi akivaizdžiai per didelius biudžetus renginiui ir nežino kur juos padėti“, – rašė E. Purauskytė.

„Delfi“ primena, kad penktadienį prasidėjęs didžiausias Vilniaus miesto festivalis „Sostinės dienos“ į įvairias miesto erdves sutraukė gausybę lankytojų. Kartu žengti per kalendorinį vasaros-rudens slenkstį kviečianti šventė iki sekmadienio vakaro vilniečiams ir sostinės svečiams dovanos nepamirštamus įspūdžius, džiaugsmingus nuotykius, žavesio kupinus išgyvenimus.

Penktadienio vakarą Katedros aikštėje vykęs didysis atidarymo koncertas buvo patikėtas garsiai indie roko grupei iš Liverpulio „Circa Waves“, kurios itin britiškas skambesys ir uždeganti muzikantų energija pakerėjo visą aikštę užpildžiusią minią žiūrovų, rašoma pranešime spaudai.

Po įspūdingo britų pasirodymo kiek kitokių emocijų pliūpsnį aikštėje susirinkusiai publikai pateikė charizmatiškasis atlikėjas Vidas Bareikis, išskirtiniame koncerte kartu su su „VB gang“ komanda pristatęs energingą bei tik jam būdingų šou elementų pripildytą muzikinę programą.

Klausytojai turėjo galimybę mėgautis ne tik žinomiausiomis jo dainomis „Trys Kanados“, „Ežero dugne“, „Nervai“, „Pažiūrėk į mane mama“, „Pusvalanduko“, bet ir išgirsti naujausias.