Režisieriaus Lauryno Bareišos kurtą filmą „Sesės“ šį vakarą pirmą kartą pamatyti nekantravo daugybė pramogų pasaulyje gerai žinomų žmonių. Renginio ir išskirtinės premjeros nepraleido broliai Algirdas ir Remigijus Gataveckai, Audrė Kudabienė, Jurga Baltrukonytė, Gailė Butvilaitė, Oskaras Koršunovas, Vytautas Juozapaitis su žmona, Milda Metlovaitė, Eglė Ancevičiūtė, Dovilė Filmanavičiūtė, Eglė Kernagytė, Mantas Žukauskas su mergina Dovile, atlikėjas Free Finga su žmona Patricija bei kiti.

Į didžiuosius kino ekranus kartu su filmo „Sesės“ premjera sugrįžusią aktorę, „Sidabrinės gervės“ laureatę Gelminę Glemžaitę, kuriai filme atiteko Ernestos vaidmuo, premjeroje sveikino ir palaikymą jai išreiškė ne tik geri bičiuliai, bet ir jos mylimasis, garsus aktorius, komikas ir įvairių laidų bei renginių vedėjas Mantas Stonkus.

Mantas Stonkus ir Gelminė Glemžaitė

Pasibaigus linksmai pokalbių valandai, visi vakaro svečiai sugužėjo į kino salę, kur pirmą kartą visiems jiems buvo pristatytas naujasis lietuvių kūrėjų filmas.

Psichologinė drama „Sesės“ – Lietuvos pretendentas į „Oskarų“ nominantus, o iki šiol prestižiniame Lokarno kino festivalyje sėkmingas lietuvių darbas jau pelnė net du apdovanojimus – „Leopardus“. Laurynas Bareiša buvo pripažintas geriausiu festivalio režisieriumi, o Gelminė Glemžaitė, Agnė Kaktaitė, Giedrius Kiela ir Paulius Markevičius apdovanoti kaip geriausias aktorių ansamblis.

Lauryno Bareišos filmo „SESĖS“ premjera

Lietuvos kino teatruose „Sesės“ pasirodys jau nuo rugsėjo 20 dienos. Filmas žiūrovus nukels į karštą vasaros savaitgalį sodyboje, kur poilsiauti atvyksta dvi šeimos. Paslaptingoje dramoje žodis po žodžio, veiksmas po veiksmo pradeda prasiveržti tarpusavio konkurencija, kuri pasisuka netikėta kryptimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją