„Blondinė buvo tik priedanga, o tikroji aš nesu blondinė. Bent jau taip gerai galvoju apie save. Apie tokią spalvą svajojau seniai. Kelias drauges net įkalbėjau ir nudažiau, o pati vis nedrįsdavau. Vis pagalvodavau, kad metas pabandyti ir pagaliau ryžausi“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo moteris.

Toks netikėtas siurprizas nustebino jos sutuoktinį: „Nekalbėjo dvi valandas. Paprašiau jo nufotografuoti. Dar ir dabar keistai žiūri, bet nieko nebesako, tik klausia, kodėl“ (juokiasi). Dainininkė juokauja pastebėjusi, kad vyrams patinka tokios moterys, kokios jos būna pažinties pradžioje.

Pašnekovė sako, kad jai visuomet norėjosi blizgančių, sveikų plaukų. Imtis išvaizdos pokyčių paskatino ir permainos asmeniniame gyvenime: „Matyt, tai noras atspindėti gyvenimo pokyčius, įdomesnius įvykius. Kadangi mano gyvenime jie dideli – turiu nuostabią dukrytę. Manyje motinystė atsispindi būtent taip – norėjosi atrodyti kitaip“.
Gintarė Karaliūnaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)