„Jis ankstyvą pavasarį atsekė mano sūnų iš mokyklos. Lydėjo jį iki pat namų. Šunelis buvo labai baikštus ir apleistas. Pagailėjome, nevežėme priduoti į gyvūnų prieglaudą. Niekas jo iš ten nebūtų skubėjęs pasiimti, - DELFI pasakojo G. Karaliūnaitė-Canuel. - Todėl nusprendėme jį pasilikti sau. Šunelis buvo labai mielas. Nuvežėme pas veterinarus, paskiepijome, pradėjome juo rūpintis.“
Canuelių šeima su šuniuku

Šuniukas, kuriam davė Zigmo vardą, Canuelių šeimoje atkuto, per vasarą prie jo prisirišo ir naujieji jo šeimininkai.

„Zigmantas labai draugiškas, protingas. Labai džiaugėmės jį turėdami, - prisipažino atlikėja. - Kadangi gyvename nuosavame name, laikėme jį lauke. Kad šunelis visą dieną nebūtų pririštas, kartais jį paleisdavome palakstyti su kaimynų keturkoju, su kuriuo jis labai susidraugavo.“
Gintarė Karaliūnaitė

Tačiau trečiadienio vakarą kaimynų šunelis namo sugrįžo, o Zigmantas - ne. Gintarės vyras išmaišė visą Mastaičių gyvenvietę, kur ir gyvena šeima. Apžiūrėjo visas pakeles, ar jų augintinio nepartrenkė automobilis. Paieškos buvo bergždžios. G. Karaliūnaitė-Canuel apskambino visas Kauno prieglaudas, netgi paskelbė ieškanti dingusio mažojo šeimos nario socialiniame tinkle.

„Galbūt kažkas jį išsivežė, nes jis buvo pratęs su mumis važinėti mašinoje“, - svarstė ji.

Pasirodžius DELFI straipsniu, šunelį radę žmonės sužinojo, kam šis keturkojis priklauso ir grąžino jį Canuelių šeimai.

„Mums grąžino mūsų Zigmą. Ačiū DELFI portalui, kuris reagavo žaibiškai. Zigmą radę žmonės sakė, kad perskaitė apie tai jūsų portale. Esame labai laimingi, o vyras netgi apsiverkė“, - namo sugrąžintu augintiniu džiaugėsi Gintarė.

Canuelių šeimos šuniukas Zigmas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)