„Mėgstu rengtis laisvai, neįpareigojančiai. Man labai svarbu jaustis patogiai. Kas svarbiau būti stilingai ar madingai? Šiais laikais dažnai šios sąvokos žengia viena greta kitos. Visi vartome žurnalus ir pastebime mados tendencijas, stilių. Nemanau, kad turiu išskirtinį stilių, todėl greičiau esu madinga nei stilinga“, -sako G. Alijeva.

Pasak jos, jai labiausiai patinka žalia, ruda ir pilka spalvos. „Kaip ir vyras sau patinkantį drabužį ar daiktą išsirenku per kelias ar keliolika minučių”, - teigia dainininkė. Interviu „Kauno Akropolis fashion“ žurnalui ji pripažįsta, kad rankinės ir batai – jos silpnybė.

– Beje, Goda, ar perki drabužius ir savo vyrui Rolandui?

– Pastaruoju metu – taip. Paskutinį kartą užsienyje drabužių pirkau tik jam, o sau – nieko, – juokiasi. – Bet tai man patiko!

– Tu jau perpratai ar formuoji savo vyro stilių?

– Perpratau. Bet, žinoma, nevengiu koreguoti ir kai kurių detalių. Moteris intuityviai jaučia, kas labiau tinka vyrui.

– Kokių žinomų moterų stilius tau imponuoja? 

– Patinka futbolininko Davido Beckhamo žmonos Victorios Beckham stilius. Ji moka išryškinti privalumus ir paslėpti trūkumus. Taip pat imponuoja aktorės Charlizės Theron stilius. 

– Į kokius drabužius tavęs neįvilktų?

– Filmavimuose ir renginiuose išbandžiau įvairiausių stilių ir turbūt nėra to, ko nebandžiau. Nesu kategoriška. Man patinka įvairovė. Ir mielai pasiskolinčiau daug detalių. Tačiau man neimponuoja vulgarus stilius ir pernelyg atviri drabužiai. 

– Kaip tu apsirengtum šiandien?

– Tai labai priklauso nuo nuotaikos ir į ką telpu, – juokiasi. – Tačiau mielai apsivilkčiau pamėgtą žalią suknelę, pilkus "ugus", vyro dovanotus mažus auskariukus ir užsidėčiau apyrankes. Laikrodis man nėra būtinas, tačiau kaklo papuošalai moteriai suteikia šarmo. 

– Laukiesi ir ne už kalnų laikas, kai tau gims vaikelis. Ar jau jauti, kad akys vis dažniau ieško vaikų drabužių ir žaislų parduotuvių?

– Faktas, – šypsosi. – Drabužiai, žaislai, bateliai, lovytės. Kartais, nejučia mintyse kuriu ir vaikučio stilių. Tačiau esu prietaringa ir nenoriu įvykiams užbėgti už akių. Todėl šį malonumą atidedu, kai tam ateis laikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją