Apie nuosavą restoraną svajoja laidų vedėja, žurnalistė bei kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson. Tai yra jos pūkuota rožinė svajonė. Aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis prisipažino, jog jei kada nors nepabūgtų išbandymų ir ryžtųsi atidaryti restoraną, jis būtų skoningai aptriušusio interjero.
Maisto gaminti nemėgstanti laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė yra įsitikinusi, kad geriausi virtuvės šefai yra vyrai ir būtent jų vieta yra virtuvėje. Todėl jei ji turėtų restoraną, jame būtų tik savininkė ir valgytoja – daugiau niekas kitas.
O štai dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu prisipažįsta esanti nebloga kulinarė, todėl jai visai patiktų būti restorano šefe. Jos restoranas būtų 1930-ųjų stiliaus, ant sienų kabotų Vincento Van Gogho ir Paulo Cezzanno paveikslai ir kvepėtų raudonu vynu. Jazzu neabejoja, kad jos restorane mėgtų apsilankyti Davidas Lynchas.
„Kartais pasvajoju apie nuosavą restoraną. Norėčiau jį turėti ten, kur šilta, palmės ir smėlis, - prieš kelias dienas išleistame naujausiame „Virtuvės mitų griovėjų“ kulinariniame žurnale pasakojo kunigas Ričardas Doveika. Dvasininkas prisipažino, jog maisto gamyba jam nėra svetima sritis – jis yra baigęs kulinarijos mokyklą. Ir netgi gavęs raudoną diplomą.
„Virtuvės mitų griovėjų“ specialią fotosesiją įamžino Nerijus Paluckas. Stilistas - Artūras Samoilenko. Visažistė - Karolina Taraškevič.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (66)