Į sostinės centre įsikūrusį restoraną atvyko Vidmantė Martikonytė su vyru Paulium, Saugirdas Vaitulionis, Inga Stumbrienė su vyru Aivaru, Mantas Petruškevičius, Ramunė Piekautaitė, Toma Vaškevičiūtė, Ieva Andrejevaitė, Julija Žižė su vyru Laurynu, Liucina Rimgailė, Neringa Čiukinienė, Jevgenij Trafimov, Alma Latvytė ir kiti.

Susirinkę svečiai ragavo specialiai šiai progai kurtų patiekalų, kuriuos paruošė vienas talentingiausių Lietuvos šefų Martynas Praškevičius. Beje, Martynas vienas pirmųjų Lietuvoje įvedė vėlyvųjų pusryčių madą. Dieną terasoje susirinkę šventės dalyviai įvertino keturių patiekalų vėlyvųjų pusryčių meniu, kuriame be avokado skrebučio su pomidorų „confit", buvo ir rikotos sūrio blyneliai su rūkyta lašiša, kepti varškėčiai su šviežiomis uogomis ir Benedikto kiaušiniai.

Degustacinės vakarienės svečiai mėgavosi išskirtinių penkių patiekalų meniu. Šiai progai Martynas pasiūlė ragauti austrių su braškėmis, vasarinio skonio smidrų užkandžio, foie gras, grilyje keptos ėrienos nugarinės ir gaivaus deserto. Vakaro atmosferą džiazo interpretacijomis papildė ir vieno stipriausių balsų Lietuvoje savininkė Girmantė Vaitkutė.

Dekoratorius Mantas Petruškevičius restorano terasą papuošė vasarišku boho stiliumi. Ne ką mažiau vasariškai buvo pasipuošę ir vakaro svečiai. Visus juos vienijo karščiu ir vasara alsuojantys stiliaus deriniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)