Žinia, kad šeimą greitai aplankys gandrai, socialiniuose tinkluose viešai pasidalino pats D. Praspaliauskas.
„Draugės ir draugai, – feisbuke kreipėsi virtuvės virtuozas. – Jau visai netrukus su Rasele patapsime „tetukas ir mamytė“. Fantastika ar ne? Prieš įsijaučiant į tėvelių vaidmenį ir visų smulkmių paieškas mielai priimsime: išaugtas lovytes ir vėžimėlius ar kėdutes ir, žinoma, svarbiausius patarimus!“
Po šiuo virtuvės šefo įrašu pasipylė artimųjų, bičiulių, kolegų bei kitų sekėjų sveikinimai.
Visai neseniai laidoje „Bus visko“ D. Praspaliauskas pasakojo apie sudėtingą laiką verslo srityje. Atėjus Covid–19 krizei, „Amandus“ ištuštėjo, ir išlaikyti restoraną tapo tikru iššūkiu.
Šiuo sunkiu laikotarpiu paaiškėjo, pasak Deivydo, kas buvo „Amandus“ restorano partneriai ir draugai, o kas tik naudos siekėjai. Deivydas išmoko prisitaikyti ir vertinti kiekvieną centą, kiekvieną maisto trupinėlį. Suprato, kad pats gali padaryti labai daug.
Karantino metu pats ir gamino, ir išvežiojo maistą į namus. Susirado naujas mažesnes patalpas Užupyje, savo rankomis pradėjo jas įrenginėti. Į pagalbą stojo draugai, kolegos ir ištikimiausi klientai.
Oficialiai atsinaujinusio restorano šventės dar nespėjo padaryti, nes, vos tik atvėrė duris, klientai ėmė plūsti ir nuo pirmos dienos restoranas visada pilnas.