Kaip anksčiau buvo rašoma „Delfi“, mūzos – tai pagrindinis LNDT simbolis. Būtent jos šį vakarą pirmosios ir pasitiko naująją teatro stogo terasą smalsaujančius pamatyti bei teatro dvasią gryname ore ištroškusius pajusti žinomus veidus. Vienos iš realiųjų mūzų vaidmenį renginyje atliko žinoma aktorė Sofija Gedgaudaitė.

„Šiandien, būdama šio istorinio įvykio dalimi, jaučiuosi tiesiog puikiai. Šita teatro aura, šie žmonės, šis susibūrimas – nuostabu“, – teigė Sofija.

Ji taip pat prasitarė, kad naujoji LNDT stogo terasa neabejotinai taps ir pačių aktorių pasilinksminimo vieta, o, anot Sofijos, linksmintis aktoriai tikrai moka.

„Aktorių vakarėliai – uždaras reikalas, kaip sakoma, bet linksminamės kaip ir visi kiti žmonės. Kiekvienas turi kažkokį savo individualų būdą linksmintis, bet vakarėliai būna tikrai labai smagūs ir turiningi. Kaip tik vakar buvo vienas vakarėlis – buvo labai smagu“, – teigė S. Gedgaudaitė.

„3 Mūzos Rooftop Bar“ atidarymas

Naujoji stogo terasa sužavėjo ir žinomą pianistę Ievą Dūdaitę-Radžiūnę.

„Prisipažinsiu – užlipusi į terasą aiktelėjau. Nemaniau, kad Vilniuje gali būti toks vaizdas. Tikrai labai nustebino ši panorama“, – kalbėjo I. Dūdaitė-Radžiūnė.

Moteris teigė, kad trečiadieniai – jos ir vyro pasimatymų diena. Ji džiaugėsi, kad šį vakarą su mylimu žmogumi galėjo praleisti būtent naujoje sostinės terasoje.

„Mes su vyru persikėlėme į savo svajonių namus gamtoje ir gyvename, galima sakyti, tiesiog sodyboje. Šiandien yra mūsų pasimatymo diena, nes mes trečiadieniais einame į pasimatymus. Pasimatymams mes renkamės miestą, nes gyvename gamtoje – 19 kilometrų nuo centro. Čia labai gera pasigėrėti savo miestu, pasižiūrėti, kaip jis keičiasi, kaip atsiranda visokių naujovių. Tas miesto veidas – jis visą laiką vis kitoks“, – teigė Ieva.

„3 Mūzos Rooftop Bar“ atidarymas

Ji taip pat prasitarė, kad tokioje vietoje tikrai norėtų surengti ir savo pačios koncertą.

„Aš labai gerai čia įsivaizduoju baltą instrumentą. Manau, kad čia labai tiktų toks koncertas po atviru dangumi“, – teigė I. Dūdaitė-Radžiūnė.

Ievai ir jos vyrui kompaniją vėliau mielai palaikė ir verslininkė Liucina Rimgailė, o minioje buvo galima išvysti dar daugiau žinomų veidų. Pasigėrėti Vilniaus panorama atvyko atlikėjai Paulina Paukštaitytė ir Vilius Popendikis, dizainerė Agnė Kuzmickaitė, nuomonės formuotoja Gabrielė Gzimailaitė, „Sisters On Wire“ grupės narė Ieva Ščerbinskaitė bei kiti.

Daugiau renginio akimirkų rasite vasariškoje galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)