„Šventėme „Margio viloje“. Buvo be galo jauku, daug meilės ir šilumos. Dalijomės ypatingomis akimirkomis su šeima ir artimiausiais draugais, kurie mums yra be galo brangūs. Tai buvo tiesiog tobula diena“, – su „Delfi“ pasidžiaugė žinoma mama.

Mergaitei tėvai išrinko Marijos šventą vardą. „Net nesvarstėme kito varianto, nes, manau, krikšto vardas Marija suteikia ypatingo dvasingumo. Jis mums siejasi su tyrumu ir švelnumu“, – sakė žinoma mama.

Elaros krikšto tėvais tapo Gretos pusseserė Jurgita ir Aleksandro brolis Sergejus.

„Tai mums labai artimi žmonės ir tikrai žinome, kad pakvietėme juos būti krikšto tėveliais ne šiaip sau. Tai tikrai nuostabūs, šilti ir labai mylintys Elarytę žmonės. Jų meilė, šiluma ir rūpestis yra neįkainojama dovana mūsų šeimai“, – komentavo G. Lebedeva-Kazakevič.

Gretos Lebedevos Kazakevič ir Aleksandro Kazakevič dukros krikštynos

Nors tėveliai dukrai iškėlė pasakišką šventę, šventės herojė išliko kukli.

„Mūsų mažylė buvo šiek tiek kukli, tačiau jos ramus žavesys pavergė visų širdis. Apsupta šeimos ir draugų meilės, ji stebėjo šventę smalsiomis akytėmis. Jai tai buvo ypatinga diena, kupina švelnumo, dėmesio ir meilės“, – komentavo Greta.

Tuo tarpu Elaros tėveliams ši diena buvo magiška. Šeimai svarbu išlaikyti dvasingumą.

„Krikšto metu prašėme Dievo palaimos ir apsaugos mūsų mergytei. Tai pirmas jos žingsnis į tikėjimą ir Dievo pažinimą. Krikštas mums labai svarbi šventė, stiprinanti mūsų šeimos vienybę ir tikėjimą“, – „Delfi“ sakė Elaros mama.

Greta ir Aleksandras kartu jau dešimtmetį. Pora taip pat augina pirmagimį sūnų Eldarą, kurio susilaukė 2018 m. liepos 17-ąją.

2021 m. kovo 25-ąją jiems gimė antroji atžala. Dukrelei pora skyrė itin retą Elaros vardą. Elara graikų mitologijoje yra karaliaus Orchomeno dukra, Dzeuso meilužė, kurią šis nuo savo žmonos deivės Heros slėpė giliai po žeme, ir kur ji pagimdė Titiją.