Porelė nufotografuota meiliai susikabinusi už rankų. Keliuose kadruose matyti kaip dainininkės draugas ją paima ant rankų ir pakelia į orą. Abu žmonės nuotraukose tiesiog švyti.

Tiesa, 2012 metų pabaigoje atlikėja sakė jau sudėliojusi taškus savo asmeniniame gyvenime – žadėjo, kad daugiau jame nebebus jokių vyrų. „Dabar būsiu viena, iki būsiu močiutė“, – tada žurnalistams pareiškė I. Jurgelevičiūtė.

„Taip geriau“, – paklausta, kodėl sulaukusi 41 metų davė tokius įžadus, atlikėja juokavo, kad buvę jos vyrai siekė viešumo ir apie bendrą gyvenimą pasakodavo žurnalistams prieš televizijos kameras.

Tris kartus ištekėjusi ir tiek pat kartų išsiskyrusi I. Jurgelevičiūtė (pirmasis jos sutuoktinis – Almantas Safarovas, antrąją santuoką ji sudarė su žurnalistu Dariumi Sėleniu, o trečiąją – Pravieniškių pataisos namuose su už nužudymą kalinčiu Rolandu Lavinsku) teigė, kad jai vyrai nebereikalingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (496)