Viešai apie savo asmeninį gyvenimą tiek I. Juozapaitytė, tiek D. Varnas nekalba dažnai, tačiau socialiniuose tinkluose jau kurį laiką jiedu tikrai nevengia dalintis užfiksuotomis bendromis jųdviejų gyvenimo akimirkomis.

Nuotraukose matyti, kad Ieva ir Dainotas mielai vienas kitam draugiją palaiko tiek keliaujant bei pramogaujant, tiek užsiimant išties svarbiomis veiklomis – pavyzdžiui, savanoriaujant ir prisidedant prie geresnio bei lengvesnio kitų žmonių gyvenimo.

Ir nors anksčiau Ieva ir Dainotas viešumoje prisistatydavo kaip seni, geri draugai ar tiesiog scenos kolegos, dabar jiedu neslepia, kad jau kurį laiką puoselėja laimingus ir romantiškus santykius.

„Nėra jokios paslapties. Aišku, kad mes pora“, – „Delfi“ tvirtino pats D. Varnas.

Dainotas Varnas

Apie tai, kaip ir kada užsimezgė jųdviejų romanas, pora plačiau aptarinėti nepanoro, tačiau yra žinoma, kad Ievos ir Dainoto draugystė prasidėjo viename televizijos projekte. D. Varnas teigė, kad dabar jiems viskas klostosi tikrai gerai.

„Mes esame laimingi“, – teigė jis.

Dainotas Varnas, Ieva Juozapaitytė

O jo mylimoji operos solistė bei Lietuvos publikai puikiai pažįstama įvairių muzikinių projektų dalyvė I. Juozapaitytė šį faktą tik patvirtino.

„Kaip Dainotas pasakė, taip ir yra“, – šyptelėjo ji.

Ieva Barbora Juozapaitytė