Jau kurį laiką I. Voveris vieši Lietuvoje, čia jai šią savaitę buvo atlikta ir operacija, kurios metu chirurgas išėmė anksčiau įdėtus krūtų implantus. Socialiniuose tinkluose moteris teigė, kad vienas jų buvo 320-ties ml, jį išėmus iš karto buvo jaučiamas didelis palengvėjimas kūne.

„Nors dar tikrai skauda, bet jausmas visai kitoks. Ar gailiuosi susidėjusi? Tikrai ne. Tai buvo mano kelias, džiaugiuosi pabandžiusi, patyrusi, ką reiškia ta didelė, apvali, įspūdinga krūtinė. Dabar – naujas etapas“, – džiaugėsi I. Voveris.

Ievai Voveris atlikta krūtinės implanto pašalinimo operacija

Be to, ji pridūrė, kad jos krūtinės impalntas buvo trūkęs, o jį operacijos metu surinkti yra labai sudėtinga.

„Vienas mažas paspaudimas ir jis pasileido gydytojo rankose, tiek jam ir tetruko. Ačiū už profesionalu darbą“, – rašė I. Voveris.

Ievai Voveris atlikta krūtinės implanto pašalinimo operacija

„Delfi“ primena, kad itin atvirai apie savo gyvenimą kalbanti I. Voveris dar visai neseniai buvo užsiminusi apie planą kurį ketino įgyvendinti dar šią vasarą – prieš 17 metų pasidariusi krūtų didinimo implantais operaciją Ieva ketino juos išsiimti. Tiesa, ne šiaip sau, o dėl konkrečios priežasties – vieną dieną vienoje krūtyje ji pajuto veriantį skausmą, o atlikus tyrimus paaiškėjo ir to priežastis.

„Gydytojas sakė, kad apie plyšusį implantą suprasti įprastai gana sunku, bet aš būdama kaime pajutau skausmą, sukėlusį įtarimų. Nuėjau pasitikrinti – spėjimas pasitvirtino. Nieko nekėliau sunkiai, nieko nedariau, tiesiog pajutau kairės krūties šone maudimą“, – „Delfi“ anksčiau pasakojo Čikagoje gyvenanti Ieva.

Gydytojo kabinete moteriai buvo atliktas ultragarsas ir monograma, specialistai ją informavo ir apie kitus pakitimus.

„Specialistas, pas kurį apsilankiau, informavo ir apie atsiradusias drumzles ir neskaidrų implantą, lyginant su tuo, koks jis buvo pradžioje. Tiesą pasakius, tą maudimą jaučiu ir dabar“, – šypsojosi Ieva.

Krūtų didinimo operacija Ievai buvo atlikta prieš 16–17 metų. Ji tikino, kad iki šios akimirkos niekada nebuvo jautusi jokio skausmo ar diskomforto.

„Krūtinė buvo net ištinusi, bet po poros savaičių patinimas praėjo. Kurį laiką negalėjau nešioti liemenėlės, nes viena krūtis tiesiog netilpo. Tai per visus tuos ilgus metus buvo tik toks vienas nusiskundimas“, – sakė

Šiuo metu Lietuvoje viešinti Ieva apie savo planus vėl turėti natūralią krūtinę sutuoktiniui pasakė ne iš karto. Čikagoje gyvenanti nuomonės formuotoja neslėlė, kad jos vyras Andrius visada bando išlaikyti žmonos grožį ir pataria, kaip tai padaryti geriau. Vis dėlto moteris teigia jo patarimų klausanti ne visada.

„Kad ir kaip bebūtų, tai yra mano kūnas. Aš patarimus išklausau, bet sprendimą priimu pati“, – šypsosi ji.