Neseniai R. Mackevičius instagrame pasidalijo nuotraukomis, kuriose jis yra įamžintas su savo mama. Vyras teigė, kad jiedu nesimatė jau kurį laiką, tačiau susitikus, kaip visada, pavyko nuoširdžiai pasikalbėti.

„Nesimatėm su mama vos ne porą mėnesiu. Mums nebūdinga! Tai susėdome vakarienės.

Supratau, iš kur ta mano iškalba, aš neištariau nei žodžio. Tik linksėjau ir kartojau: mhm“, – socialiniuose tinkluose rašė R. Mackevičius.

Po šiuo įrašu pasipylė R. Mackevičiaus sekėjų komentarai.

„Kaip gražu ir miela. Toks dalykas, kaip iškalba, gerai, kad supratai, Rolandai, iš ko paveldėjai“, „Kokio grožio moteris“, „Kokia graži, jauna jūsų mama“, – komplimentų negailėjo žmonės.

„Delfi“ primena, kad anksčiau laidoje „Pas Editą“ R. Mackevičius yra pasakojęs, kad ryšys su mama ypač sustiprėjo po tėčio netekties, dabar jiedu turi ir gražią kasmetinę tradiciją.

R. Mackevičiaus mama, netekusi savo vyro, žinomo vyro tėčio, iš esmės pakeitė jos gyvenimą.

„Vienintelis dalykas savaitgaliais būdavo, ką ji mėgsta daryti, tai važiuoti ant kapų, šeštadienį ant kapų, sekmadienį ant kapų, tada pirmadienis vėl į darbą, vakare namo, lova, laikraštis ir gulėjimas“, – apie skaudžią netektį atviravo R. Mackevičius.

Norėdamas padėti mamai atsitiesti, jis nupirko ir padovanojo mažą šuniuką, su kuriuo net ir to nenorėdama, buvo priversta išeiti pasivaikščioti, o laikui bėgant ir labai jį pamilo.

Šiuo metu laidų ir renginių vedėjas turi gražią kasmetinę tradiciją: kasmet susiorganizuoja kelionę ir leidžia laiką kartu su mama.

„Turime nedidelę tradiciją kartą per metus išvažiuoti 3-4 dienom į kažkokį miestą. Tik aš ir mama“, – teigė laidos pašnekovas.

Juk niekas nepaneigs, kad laikas kartu su šeima yra neatsiejama laimingo gyvenimo dalis, o tam privalu rasti laiko net ir esant itin užimtai dienotvarkei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Dalintis
Nuomonės