Trečiadienį I. Burlinskaitė socialiniuose tinkluose pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame galima pastebėti Indrės įvaizdžio transformaciją. „Delfi“ susisiekus su Indre, ji įrašu sutiko pasidalinti ir su „Delfi“ portalo skaitytojais.

Kurį laiką trumpų plaukų šukuosena besidabinusi nuomonės formuotoja šiandien nustebino kardinaliai pasikeitusiu įvaizdžiu – ji pasirodė su ilgais blondiniškais plaukais. Tiesa, plaukų priauginimo procedūra Indrei užtruko išties ilgai. Pasak nuomonės formuotojos, ji prasidėjo ryte,10 valandą 30 minučių, o baigėsi tik apie vidurnaktį.

„Po truputį pilnėjo galva. Sruogelė ant sruogelės. Kaip sako meistrė Greta, jeigu norime gražaus perėjimo ir, kad trumpi plaukai neerzintų akių, reikia pilnai užpildyti galvą, be jokių „skylių“, – Instagram rašė I. Burlinskaitė.

Beje, ilgas garbanas Indrė pasirinko ne be reikalo. Anot jos, tokių pokyčių reikalavo pasikeitusi jos plaukų struktūra.

Garbanėlės irgi buvo parinktos ne pagal mano pageidavimus, o pagal plauko struktūrą, kadangi mano plaukai pradėjo labai garbanotis ir auga garbanoti. Tam, kad vaizdas atrodytų natūraliai, parinkome banguotus plaukus“, – sakė Indrė.

Be abejonės, po Indrės paskelbtu įrašu pasipylė ir daugybė komentarų. Tiesa, žinoma nuomonės formuotoja socialiniuose tinkluose prasitarė, kad idėją prisiauginti plaukus jai pamėtėjo būtent jos ištikimosios sekėjos.

„Gražiam žmogui viskas tinka“, – rašė viena iš sekėjų.

„Nuostabu! Tinka visaip“, – antrino kita.

Dalis gerbėjų teigė, kad prie trumpų Indrės plaukų įvaizdžio jie jau buvo įpratę. Vis dėlto, pati ji pripažino, kad jos praeitas įvaizdis jai jau spėjo pabosti.

„Žinau, kad daug kam labai patiko mano trumpi plaukai ir stilius su jais, bet man pačiai labai nusibodo. Atrodo, kad kažkurį laiką faina, bet išbandai vieną, antrą, trečią šukuoseną ir kas toliau?“, – sakė žinoma moteris.

„Delfi“ primena, kad I. Burlinskaitė praėjusiais metais kovojo su klastinga liga, dėl kurios jai ir teko nusirėžti savo išpuoselėtus plaukus.

„Vilkėjau daug atvirų suknelių. Tačiau tokia nuoga dar niekad nebuvau“, – atvirai po pasidalintu vaizdo įrašu tada rašė I. Burlinskaitė.

Indrė Burlinskaitė

Išreikšdamas palaikymą vėžiu sergančiai mylimai moteriai, Indrės mylimasis Liudas Vaisieta plaukus tada taip pat nusikirpo visiškai trumpai.

„Liudas sako: kas pirmesnis, tas gudresnis“, – į vyro poelgį sureagavo I. Burlinskaitė.

Vėžį įveikusi I. Burlinskaitė ne kartą kalbėjo ne tik apie ligos iššauktus išvaizdos pokyčius, bet ir apie fizinę sveikatą. Moteriai prireikė laiko, kad ši ir vėl galėtų sugrįžti treniruočių salę bei džiaugtis aktyviu laisvalaikiu. Savo ligos kelione besidalijusi Indrė stiprybe ir negęstančia viltimi tada sužavėjo bei įkvėpė tūkstančius žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)