Trečiadienį Vilniaus miesto apylinkės teisme vykusio parengiamojo posėdžio metu G. Tamulionienės ir P. Tamulionio advokatės teismui pateikė sutartį dėl santuokos pasekmių sudarymo. Posėdžio metu taip pat buvo pateiktas prašymas dėl santuokos nutraukimo bendru sutarimu. Šį prašymą teismas patenkino.

Šis teismo sprendimas yra skundžiamas 30 dienų.

„Visi nori, kad karas greičiau baigtųsi. Radome bendrą susitarimą, kad viskas būtų greičiau ir daugiau ramybės. Nenoriu labai plėstis šia tema, nes tai yra asmeniniai dalykai. Kas žino, tas jau seniai viską žino. O nieko naujo tikrai negaliu pasakyti“, - DELFI kalbėjo G. Tamulionienė.

G. Tamulionienė taip pat demonstravo savo vokalinius sugebėjimus projekte „Chorų karai“. Moteris dainavo Policijos chore. Jai skyrybų byloje atstovavo garsi advokatė Svetlana Pronina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)