Savaitgalį P. Vaitiekūno mama Dalia atšventė 55-ąjį gimtadienį. Šia proga sūnus kartu seserimi Laura ją pradžiugino išsvajota dovana – grupės „Žemaitukai“ koncertu.

Paaiškėjo, kad koncertiniame maratone užsisukę atlikėjai į šventę atvyko ne pačiomis lengviausiomis sąlygomis. Esą čia jie skubėjo iškart po pasirodymo Šiauliuose.

Paulius pasakojo, kad mama apie šių dainininkų pasirodymą asmeninėje šventėje svajojo jau seniai. Net žadėjo taupyti pinigus. Kaip „Delfi“ sakė Paulius, „Žemaitukų“ pasirodymo kaina – „tikrai įkandama“.

„Čia buvo didžiausia jos svajonė. Net ir po visko nelabai susivokė, kas įvyko“, – „Delfi“ komentavo laidų vedėjas.

Anot Pauliaus, du vyrai atvyko toli gražu ne dėl vienos dainos – surengė ištisą koncertą.

„Mama didžiausia „Žemaitukų fanė! Kai prieš 5 metus buvo mamos 50-metis, ji sakė, taupys visus pinigus, kad per kitą jubiliejų pasikviestų „Žemaitukus“. Bet taip ir liko tai tik kalbomis. Nieko tokio – pakvietėm mes!

Visiems melavau, kad man renginys ir gimtadienį šventėm diena anksčiau, kad tik mamos dievukai būtų šventėje!

Labai ačiū Linui Vaitkevičiui ir Ovidijui Petrauskui, kad po koncerto Šiauliuose atvarė dar ir pas mus!

Mylėkit mamas. „Žemaitukai“ – Dievai“, – instagrame rašė smagiu vaizdo įrašu pasidalijęs Paulius.

Čia matyti, kad, pastebėjusi į salę įžengiančius „Žemaitukus“, Pauliaus mama pasitiko juos šiltais apkabinimais, o paskui šluostėsi džiaugsmo ašaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją