Atlikėjas A. Minalga-Soliaris apie savo šventę daug neatviravo, tačiau įamžintose akimirkose, kuriomis žinomas vyras pasidalijo su „Delfi“, galima pastebėti ir vestuvėse dalyvavusį E. Dragūną. Grupės „SEL“ lyderis čia pasirodė su žavia šviesiaplauke.

Šventinę dieną E. Dragūnas puošėsi juodu kostiumu, jam kompaniją palaikiusi dama, vardu Žaneta, spindėjo su ryškiai raudonos spalvos suknele, o jos įvaizdį užbaigė tokia pačia spalva išryškintos lūpos.

Egidijus Dragūnas su žavia šviesiaplauke

„Delfi“ žiniomis, porą jau ne pirmus metus sieja romantiškas ryšys. Tiesa, nei E. Dragūnas, nei su garsenybėmis dirbanti plaukų stilistė iki šiol jausmų oficialiai patvirtinusi nebuvo, o ir dainininko socialinėje medijoje Žaneta neafišavo.

Tačiau džiaugsmas atrasta meile, matyt, užkrečiamas, kadangi būtent Soliario vestuvių metu E. Dragūnas ir jo antra pusė Žaneta, nusprendė nebeslėpti jausmų ir meiliai pozavo priešais bičiulių fotoobjektyvą. Pričiuptose akimirkose užfiksuotas ir švelnus bučinys.

Egidijus Dragūnas su dama bičiulio vestuvėse

„Delfi“ primena, kad kaip tik penktadienį po ilgesnės pertraukos E. Dragūnas su grupe pristatė naują dainą „Nereikia žodžių“ ir jos vaizdo klipą. Ši daina, kaip skelbia „SEL“ lyderis, pirmą kartą gyvai skambės jo koncerte Klaipėdos vasaros estradoje liepos 13 dieną. O visas naujasis „SEL“ albumas bus pristatytas didžiajame šou Kauno „Žalgirio“ arenoje gruodžio 14 dieną.

Ilgą laiką naujienų nebuvo girdėti ir apie asmeninį E. Dragūno gyvenimą. Paskutinį kartą žinia apie jo santykius pasklido 2022-ųjų balandį, kai „Delfi“ pranešė apie jo ir ilgametės mylimosios, modelio Kotrynos Kozlovaitės skyrybas. Pora buvo susižadėjusi ir jau planavo vestuves, tačiau laimingos pabaigos taip ir nesulaukta.

Algimanto Minalgos-Soliario ir Monikos Gumbrevičiūtės akimirkos – galerijoje: