Sekmadienį K. Meseguer pralinksmino savo sekėjus pasidalindama dar vienu, kaip ji vadina outfit’o vaizdo įrašu. Pasirodžiusi su dailia ilga suknele ji pasakojo, kiek kainuoja jos įvaizdis.

„Tai šiandien mano dienos outfit’ukas. Taigi, „Labotenai“ – 700 eurų, rankinukas „Balenciaga“ – 2200 eurų, laikrodis „Patek Philippe“ – 50 tūkst. eurų, na, ir raudona suknelė – truputėlį pigesnė. Šiandien mes keliaujame į LNK laidą „Dublis“, – socialiniuose tinkluose savo įvaizdį pristatė K. Meseguer.

Kiek vėliau ji dalijosi trumpais vaizdo įrašais, kuriuose buvo matyti, kaip moteris vakarieniauja su savo vyro Enruques Mesenguer į Lietuvą atvykusia šeima.

Pasidalinusi įvaizdžio kaina, K. Meseguer sulaukė daugybės komentarų.

Lady made in china. Visi drabužiai paskolinti filmavimui, po filmavimo teks viską nusimauti ir iš princesės pavirs pelene“, „Jei tie laikrodukai būtų originalai, butu neblogai. Bet tu šalia „Patek Philipe“ durų net nestovėjus“, „Nenusibodo tai vyro, tai savo? Nėr kuom girtis?“, „O smegenų už rublį“, – kritikos negailėjo komentatoriai.

Tiesa, panašu, kad K. Meseguer, kaip ir įprastai, į tokias kalbas tik numojo ranka.

„Delfi“ primena, kad neseniai laidoje „Nepatogūs klausimai“ sulaukusi pastebėjimo apie tai, ar nesijaučia parsidavusi savo vyrui, K. Meseguer svarstė, kodėl turėtų taip jaustis.

„Aš uždirbu pinigus, padeliui viską dariau. Negalėčiau būti su vyru, su kuriuo man reikėtų būti tik dėl pinigų. Niekaip“, – sakė pašnekovė.

Tiesa, ji teigė, kad pinigai turi didelę reikšmę, jei kalbama apie vyrą su jais ir be jų.

„Jei aš pati užsidirbu pakankamai pinigų, kam man reikia tokio, kuris uždirba daug mažiau už mane? Žinoma, kad ieškojau stipresnio vyro už save, kuris ir uždirba daugiau, kuris ir protingesnis yra, kad galėčiau mokytis iš jo, stiebtis, kilti į viršų. Man nereikia tokio, kurį pačiai reikėtų tempti iš paskos.

O pati nesu tokia, kuri labai taškosi pinigais. Be to, aš neleidžiu vyro pinigų, nes užsidirbu pati. Maistą aš irgi perku, kartais jį veduosi į restoranus ir pati moku, drabužius, batus, rankines perkuosi pati. Vyras išlaiko namus, kurą pila, mašinas perka“, – juokėsi K. Meseguer.

Paklausta, ar džiaugiasi tokiomis didelėmis dovanomis, moteris neslėpė, kad apie jas anksčiau taip pat yra svajojusi.

„Man užtenka, kad apie jas galvoju, apskritai žinau, ko noriu, nes yra daug žmonių, kurie net nežino, ko jie nori. Tame ir yra problema. O už tai atsidėkoju masažais. Iš pradžių labai pykomės, nes jis iš manęs negaudavo kažko gražaus, skanaus, vyno ar kokio nors drabužio, aksesuaro. Jam labai svarbu, kad ir aš jį stebinčiau“, – šypsojosi K. Meseguer.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)